KAYSERİSPOR'DA NEŞELİ GÜNLER

KAYSERİSPOR

Denizlispor ise 21 puan ve 17.sırada kaldı.

       HABERİ İZLE

PTT 1.Lig'de Denizlispor'a deplasmanda konuk olan Kayserispor, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı karşılaşmadan 3-1 galip ayrılarak liderliğini sürdürmeyi başardı. Kayserispor bu galibiyet ile 53 puana ulaşırken, Denizlispor ise 21 puan ve 17.sırada kaldı.

Denizli Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmaya Kayserispor'un vuruşu ile başlandı. 9. dakikada Emre Can'ın uzun pasında defansın hatasını değerlendiren Genkov kalecinin yanından topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0'a taşıdı. 24. dakikada sol kanattan ceza sahasına giren Biseswar'ın şutunda kaleci Kazım topu kornere çeldi. 27. dakikada Yordanov'un ortasında topla buluşan Himmet'in şutunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı. 29. dakikada Himmet'in pasında bomboş durumda topla buluşan Yordanov'un şutunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı. İlk yarı ev sahibi ekip Denizlispor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

DENİZLİSPOR 1-3 KAYSERİSPOR

İkinci yarıda ise ev sahibi ekip Denizlispor başladı. İlk yarıyı 1-0 geride tamamlayan Kayserispor, ikinci yarıda daha üstün bir oyun sergileyerek kontrolü eline aldı. 57. dakikada Cem'in sert şutunda top kalenin yanından auta çıktı. 60. dakikada Alper'in ortasında Nobre'nin kafa vuruşunda top ağlarla buluştu ve skora 1-1'lik denge geldi. 82. dakikada ise ceza sahasına gelen ortada Nobre`nin röveşatasında meşin top filelere gitti ve Kayserispor deplasmanda 2-1 öne geçen taraf oldu. 90. dakikada defansın hatasını iyi değerlendiren İbrahim Dağaşan, yuvarlağı filelerle buluşturdu ve skoru 3-1'e taşıyan isim oldu. Bu golün ardından hakem Mustafa Kamil Abitoğlu son düdüğü çaldı ve Kayserispor sahadan 3 puanı alan taraf olarak ayrıldı. Sarı-kırmızılılar 53 puana ulaşırken, Denizlispor ise 21 puan ve 17.sırada kaldı.

Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Kayserisporlu futbolculardan Mert Nobre, Öncelikle sakatlanan oyuncuya geçmiş olsun dilemek gerekiyor. Oyuncu sağlığı futbolun önünde gelir. Bizim için önemli bir maçtı kazanmak için geldik ve kazandık. Yolumuz biraz daha kısaldı. Aynı ciddiyet ile yola devam edeceğiz” dedi.

Sarı-kırmızılı bir başka isim Murat Akın'da Bizim için bu maç büyük avantaj sağlama maçıydı. Denizlispor erken gol buldu ve ardından goller bulduk ve kazandık. Aynı ciddiyetle kalan maçlarımızı da kazanıp şampiyonluğumuzu ilan etmek istiyoruz” şeklinde konuştu. Alper ise Takım arkadaşlarımızı tebrik etmek istiyorum. Devreye 1-0 geride girdik ancak ikinci yarıda toparlandık ve galip geldik. Milli maç arasını iyi değerlendirip bir sonraki maçımızı da kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme ise maç sonrası yaptığı değerlendirmede İki takım içinde zor bir müsabakaydı. Her iki takımında puana ihtiyacı vardı. Galip geldiğimiz için mutluyuz. 1-0'da bile güzel mücadele ettiler. Denizlispor'a başarılar dilerim. Bizde seri galibiyete devam edip sezon sonunda Süper Lig'e
çıkarız” ifadesini kullandı.

Denizlispor cephesinde ise Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Biz rakibimizi analiz etmiştik. İlk yarıda istediğimiz her şeyi yaptık. İkinci yarıda ikinci golü bulsaydık, maçı lehimize çevirebilirdik. Bunların yanında oyuncularımızın mücadelesinden memnunum. Mücadelemiz iyiydi. Zor bir rakibe karşı oynadık. Bugün için hakem konusunda şunu diye bilirim, ya yorgundu ya da bizi görmezden geldi. Biraz daha hocaların dikkat etmelerini ve ciddi olmalarını istiyoruz. Her takım kendi durumu için mücadele ediyorlar. Sahada adil olsunlar yeterli olacaktır” dedi.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak