KAYSERİSPOR'DAN AYRILMA HABERLERİ

KAYSERİSPOR

YENİ YÖNETİMDEN AÇIKLAMA YOK

Kayserispor`da sezon başında kulüple anlaşamayan veya başka takımlarla anlaşma sağlayan birçok oyuncunun takımdan ayrılması söz konusu. Bunların başında da Hakan Arıkan, Okay Yokuşlu, Ömer Bayram ve Alper Uludağ yer alıyor.

YENİ YÖNETİMDEN AÇIKLAMA YOK

PTT 1. Lig'i şampiyon tamamlayarak Süper Lig'e yükselen Kayserispor'da sezon başında kulüple anlaşamayan ve başka takımlarla anlaşma sağlayan birçok ismin takımdan ayrılması söz konusu. Takımdan ayrılması söz konusu olan isimler arasında Ömer Bayram, Okay Yokuşlu, Alper Uludağ, Hakan Arıkan ve özellikle yabancı futbolculardan Serono`nun taliplerinin olduğu iddia edildi. Sezonun ortasında Trabzonspor`a giden Hakan Arıkan`ın bonservisinin verildiği, bununla birlikte Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ'ında geçen haftalarda yapılan ön görüşmelerde Trabzon'un teklifine ‘Evet' dedikleri iddia edildi. Bu konu da Kayserispor da görevinden ayrılmadan önce Genel Menajer Süleyman Hurma'nın da sözde onay verdiği iddialar arasında yerini aldı.

Kayserispor da yeni yönetimin bu olaylardan habersiz görevi devraldıkları ise şok eden bir başka iddia oldu. Sarı-kırmızılı kulübün yeni yönetiminin kamuoyuna sızan bu haberlerden sonra nasıl bir yol haritası izleyeceği ise merakla bekleniyor. Kulüp yönetiminin kamuoyunca konuşulan bu haberlere cevap verip, vermeyeceği ise henüz bilinmiyor.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti