Kayserispor'dan hakem Numanoğlu'na tepki

Kayserispor

Taraftarın tepkisi sert oldu

Süper Lig’de 16.hafta karşılaşmasında deplasmanda Alanyaspor'a 3-1 mağlup olan Yukatel Kayserispor'da hakem Tugay Kaan Numanoğlu'na tepkiler var. Sarı-kırmızılı kulüp ve oyuncular ile taraftarlar paylaşımlarla hakem yönetimine tepki gösterdiler.

Süper Lig'in 16. haftasında deplasmanda Alanyaspor’a 3-1 kaybedilen maç sonrasında Yukatel Kayserispor cephesinde hakem Tugay Kaan Numanoğlu'nun kararlarına tepkiler var. Alanyaspor'un attığı ilk gol öncesinde Mensah'a yapılan hareketin faul olarak değerlendirilmemesine ve Alanyaspor'un kullandığı penaltı atışında kaleci Bilal'in kurtarışı sonrasında penaltının tekrarlattırılmasına büyük tepkiler oluştu. 

Konu ile alakalı olarak maç sonrasında Teknik Direktör Çağdaş Atan, açıkça duygularını ifade etti ve "Sahada kazanıp, sahada kaybetmek istiyoruz" dedi. 

Sarı-kırmızılı kulüp de yayınladığı bir video ile hakem kararlarına ve VAR hakemlerinin kararlarına tepki gösterdi.

Futbolculardan Emrah Başsan da maç sonrasında yaptığı paylaşımla tepkisini ortaya koydu. Başsan yaptığı açıklamada, "Bırakın bu ayakları. İsyan etmeyelim diyoruz hak geçmesin ceza yemeyelim dedikçe üstümüze geliyorsunuz. Geçen haftanın günahını bu maç çıkart sonra kurban ol ne güzel Dünya. Çizgiler oynar ayaklar geri gelir. Futbol doğaçlama güzel. Masa başında düğmelerle değil" dedi.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da, maç sonrası yaptığı paylaşım ile hakem Tugay Kaan Numanoğlu'na tepkisini gösterdi. Milletvekili Ersoy, hakem Numanoğlu'nun düdüğünü asarak hakemliği bırakmasını isteyenler arasında oldu.

Haber: Mustafa Gürbüz



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı