KAYSERİSPOR´DAN PAZAR´A ?6´LI TARİFE

KAYSERİSPOR´DAN PAZAR´A ?6´LI TARİFE

KAYSERİSPOR 6-1 PAZARSPOR

Ziraat Türkiye Kupası´na 4.Tur´da katılan Kayserispor, sahasında 3.Lig temsilcisi Pazarspor´u konuk etti. Tek maç usulüne göre oynanan mücadeleyi Kayserispor tarihi bir skor ile 6-1 tamamlayarak turu geçen taraf oldu.

Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası 4.Tur mücadelesinde, 3.Lig takımlarından Pazarspor´u Kadir Has Stadyumu´nda konuk etti. Tek maç kuralına göre oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-1´lik skor ile berabere tamamlanırken Kayserispor´un golleri ikinci yarıda geldi ve sarı-kırmızılı temsilcimiz sahadan 6-1 galip ayrılarak turu geçen takım oldu.

Mücadeleye hakem Suat Aslanboğa´nın düdüğü ile konuk ekip Pazarspor başladı. İlk 10 dakikalık bölümde taraflar birbirlerine etkisiz ataklar geliştirirken, dakikalar 14´ü gösterdiğinde ise gelişen atak sonrasında sahneye Asamoah Cyan çıktı. Korner çizgisinden kendisine verilen pası penaltı noktası üzerinde karşılayan Cyan, düzgün bir vuruşla topu filelerle buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçiren isim oldu. 25.dakikada ise konuk ekip Pazarspor skoru eşitleyen golü attı. Kale önünde yaşanan karambolu iyi takip eden Tamer Arıcı topu filelerle buluşturdu ve skoru 1-1´e taşıdı. İlk 45 dakikalık dilimde bu skor ile tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısına ise Kayserispor´un santrası ile başlandı. İlk yarıya oranla daha atak futbol sergileyen sarı-kırmızılılar aradığı golleri de ikinci 45 dakikada buldu. 52.dakikada Bilal ile öne geçen Kayserispor skoru 2-1 yaparken, 59.dakikada Mert Özyıldırım ile skoru 3-1´e taşıdı. 60.dakikada ise sahneye bu kez sahneye Bernard Mensah çıktı. Mensah´ın golü ile Kayserispor, Pazarspor karşısında 4-1 öne geçti.  71.dakikada ise Oleksandr Kucher´in golü ile Kayserispor skoru 5-1´e taşıdı. 78.dakikada bulduğu golle Silvestre Varela, Kayserispor adına skoru 6-1 taşıyan isim oldu. 90 dakikanın ardına 1 dakikalık uzatma süresi eklendi. Bu sürede de başka gol olmayınca Kayserispor, Pazarspor´u 6-1´lik farklı bir skorla yenerek turu geçen taraf oldu.

Haber: Mustafa Gürbüz



Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı