KAYSERİSPOR'DA KUPA HAZIRLIKLARI TAMAM

KAYSERİSPOR

BAŞKAN BEKİR YILDIZ, ‘TUR ATLAMAYI UMUT EDİYORUM'

PTT 1. Ligi'nde mücadele eden Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları kapsamında Medicana Sivasspor'la oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye koyuldu. Başkan Bekir Yıldız açıklamalarda bulunarak, ‘Tur atlamayı umut ediyoruz' dedi.

PTT 1. Ligi'nin lider takımı Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları kapsamında Medicana Sivasspor deplasmanında oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye koyuldu. Sarı-kırmızılılar Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar gözetiminde gerçekleştirilen son antrenmanda taktik ve pas çalıştılar. Alanya maçı sonrası ara vermeden Sivasspor karşılaşması hazırlıklarına başlayan Kayserispor da oyuncuların oldukça formda oldukları dikkatlere yansıdı. Takım oyuncularının antrenmanda sergilediği performansı yakından takip eden kulüp yönetiminin de durumdan oldukça memnun olduğu gözlerden kaçmadı.

BAŞKAN BEKİR YILDIZ, ‘TUR ATLAMAYI UMUT EDİYORUM'

Gerçekleştirilen son antrenmanlar sonrasında açıklamalarda bulunan Kayserispor Kulüp Başkanı Bekir Yıldız, ‘Tur atlamayı umut ediyoruz' diyerek şunları söyledi: Takımın çalışmalarını yakından takip ediyorum. Ligde Alanyaspor'la 1-1'lik beraberlik elde edildi ama genel olarak oyun anlamında biz daha iyiydik. İnşallah Alanya karşısında oynanan oyunun üstüne bir şeyler katılarak sahaya çıkılırsa Sivasspor karşısında iyi bir skorla tur atlayacağımızı düşünüyorum. 1.hedefimiz elbette ki Süper Lig ama kupayı da zorlayacağız. Çünkü kupada da en azından bir final oynamayı hedefliyoruz. Ama tabi bunlar hep tek taraflı hesaplar. Sonucun ne olacağını karşılaşma bitiminde göreceğiz. Bizim temennimiz dostluk içinde, centilmenlik anlayışı ile bizim lehimize sonuçlanan bir karşılaşma olması. İnşallah öyle de olacaktır.”

Karşılaşma bugün Sivas 4 Eylül Stadı'nda saat 18:00'de başlayacak. Karşılaşmayı Hakem Süleyman Aba yönetecek. 



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı