KAYSERİSPOR DA BAŞKAN ADAYI HİLMİ DERİNEL

KAYSERİSPOR DA BAŞKAN ADAYI HİLMİ DERİNEL

GENEL KURUL CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK

Kayserispor da başkan adayı Hilmi Derinel, kulüp tesislerinde beraberindekilerle birlikte basın toplantısı düzenleyerek, Kayserispor yönetimine aday olduğunu belirtti.

Kayserispor başkan adayı Hilmi Derinel, kulüp tesislerinde beraberindekilerle basın toplantısı düzenleyerek, yönetime aday olduğunu belirtti. İş adamı Derinel, Kayserispor'un 23 Mayıs'ta yapılacak olan kongresinin şimdiden kulübümüze ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

GENEL KURUL CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK

Başkan adayı Hilmi Derinel arkadaşlarıyla birlikte geldiği kulüp tesislerinde konuşmasına neden aday olduklarını açıklayarak başladı. Derinel şunları söyledi: "Kayserispor her zaman Türk futbolunun önemli kilit taşlarından biri olmuştur. Anadolu`nun her zaman parlayan yıldızıdır. Öncelikle, PTT 1.Ligi'nde şampiyon olup, Süper Lig'e yükselen Kayserisporumuza bu başarısından dolayı tebriklerimizi sunuyoruz. Kayserisporumuzun Süper Lig'e çıkmasında büyük katkı sağlayan, Onursal Başkanımız Mehmet Özhaseki başta olmak üzere, Kulüp Başkanımız Bekir Yıldız ve yönetim kuruluna, teknik heyet, futbolcu kadromuza takımlarına her daim destek olan cefakar taraftarımıza ve Kayserispor'a emeği geçen tüm bireylere teşekkür ediyorum. Kayserispor'a başkanlık yapmış Kayserispor'un bugünlere gelmesinde emekleri olan Recep Mamur'a da gönülden şükranlarımızı sunuyoruz. Geçmişte 7 yıl bu kulübe hizmet etmiş bir yönetici olarak bir Kayserili olarak mutlu ve gururluyum. 23 Mayıs tarihinde yapılacak olan kongrede arkadaşlarımla birlikte kutsal bir göreve talip olduk. Kongre'de genç ve dinamik, kendi alanlarında saygın, takım ruhuna önem veren birbirinden değerli arkadaşlarımızla birlikte Kayserispor yönetimine talibiz. Bu bir bayrak yarışı, arkadaşlarımla birlikte amacım Kayserispor'u daha büyük yerlere taşımaktır. Şehrimizde sarı-kırmızı ruhunu yeniden canlandırmak taraftarıyla, basınıyla el ele vererek Kayserispor'u birkaç adım daha ileriye taşımayı hedefliyoruz” dedi.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı