KAYSERİSPOR'DA ALTINORDU HAZIRKLIKLARI BAŞLADI

KAYSERİSPOR

”Haftaya cezasız ve sakatsız başladık” dedi.

HABERİ İZLE

PTT 1. Ligi'nin lider takımı Kayserispor Altınordu maçının hazırlıklarına başladı. Kayserispor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar yaptığı açıklamada, ”Haftaya cezasız ve sakatsız başladık” dedi.

PTT 1. Lig'in de mücadele eden Kayserispor ligin 24. haftasında oynayacağı Altınordu karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Bucaspor'a deplasmanda yaşatılan ağır mağlubiyet ile haftaya moralli başlayan sarı-kırmızılılar da antrenman oldukça keyifli geçti. Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar gözetiminde yapılan antrenmanda sarı-kırmızılar kondisyon ve taktik çalışması gerçekleştirdi. Takım halinde yapılan ısınma koşusu ile başlayan antrenman, streching hareketleri ve istasyon koşuları sonrası iki grup halinde top kontrolü ve pas çalışmaları ile devam etti. Ardından bir grup şut çalışması yaparken, diğer grup ise dar alanda kontrol pas çalışması gerçekleştirdi.

DUMLUPINAR TAKIMLA İLGİLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Yapılan antrenman sonrasında açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar şu ifadeleri kullandı; Haftaya sakatsız ve cezasız başladık. İzmir'de Bucaspor'a karşı çok önemli bir galibiyet aldık. Onlarda düşme hattında. Rakibimize saygı duyarak oynuyoruz. Oradan kazanarak döndüğümüz için çok mutluyuz. Ama onu unuttuk, bugünden itibaren Altınordu maçının hazırlıklarına başladık. Her zaman ifade ettiğim gibi en önemli maçımız Altınordu maçı. Çalışmalara başladık. Takımda cezalı ve sakat oyuncumuzun olmayışı bizi sevindirdi. Daha önce sakatlığı olan Bobo ve Sereno'nun durumları ise gayet iyi, takımla beraber antrenmanlara katıldılar. Sakatsız ve cezasız bir haftaya başladık. 25 kişi tam kadroyuz. Hedefimiz tabi ki Süper Lig'e dönebilmek”



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’