KAYSERİSPOR’DA YÖNETİM KRİZİ

KAYSERİSPOR’DA YÖNETİM KRİZİ

BAŞKAN GÖZBAŞI, LİSTE OLUŞTURAMIYOR

HES Kablo Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, kongre öncesi liste oluşturmakda zorlanıyor. Sarı-kırmızılı ekibin borçları nedeniyle iş insanları listede yer almak istemiyor.

HES Kablo Kayserispor’da genel kurul ikinci toplantısı, 26 Haziran’da yapılacak. Yapılacak olan genel kurulda Berna Gözbaşı’ndan başka aday bulunmazken Gözbaşı, yönetim listesi oluşturmakta da zorlanıyor.

Son iki sezondur düşme hattında yer alan ve 2019-2020 sezonu sonunda düşmenin kaldırılması ile ligde kalan HES Kablo Kayserispor, 2020-2021 sezonunda da son haftaya kadar düşme korkusu yaşadı. Bunların yanında mali anlamda da zorluk çeken sarı-kırmzılı ekip, 2020-2021 sezonu sonunda kongre kararı aldı. Başkan Berna Gözbaşı’nın yeniden aday olacağı kongre için henüz başka bir aday yok. Başkan Berna Gözbaşı, aday olmaktan çekinmezken yönetim listesi oluşturamıyor. Kayserili iş insanları, sarı-kırmzılı ekibin borçlarını gerekçe göstererek yönetim kurulunda yer almak istemiyor. Gözbaşı’nın yönetim lisetesini kongre günü tamamlaması bekleniyor.

HES Kablo Kayserispor, cumartesi günü yapılacak kongrenin ardından teknik direktör Yalçın Koşukavak gözetiminde kulüp tesislerinde toplanacak ve yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak