Kayserispor’da transfer tahtası kapalı

Kayserispor’da transfer tahtası kapalı

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’un transfer tahtası kapalı ancak Başkan Ali Çamlı ve yönetimi ise yeni sezon planlaması yapıyor. 

Süper Lig’de sezonun sona ermesine 3 hafta kaldı. Kayserispor, şansının da yardımı ile bu sezon düşme korkusu yaşamıyor. Ancak transfer tahtasının kapalı olma durumu ise devam ediyor. 

Net rakam olmasa da transfer tahtasının açılması için büyük paralara ihtiyaç var. Tabii bununla birlikte kaynak yok. Sarı-kırmızılı ekibin başkanı Ali Çamlı ve yönetimi ise ortada netleşen bir durum olmadan yeni sezonu planlıyor. 

Alanya karşılaşmasının ardından konuşan Başkan Ali Çamlı, yeni sezonda daha iyi bir Kayserispor izlettireceklerini açıkladı. Başkan Ali Çamlı, şöyle dedi:

“Şimdi önümüzde 3 maç kaldı. Son 3 maçı Kayserispor’a yakışır şekilde oynayıp, ligi bitirmek istiyoruz. Önümüzdeki yıl yapılacak olan çalışmaları planlayacağız. Önümüzdeki yıl daha iyi bir Kayserispor izlettirmek istiyoruz. Bu tür sonuçlar alarak taraftarımızı üzmeyeceğimiz bir sezon olacak. Kayserispor’u en iyi yerlere taşımak istiyoruz. Bunun için de gayret sarfediyoruz. Şu rahatlık da var; Kayserispor ligde 7.sırada yer alıyor. Aldığımız sonuç bize yakışmadı.” 

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’