Kayserispor’da transfer tahtası bilmecesi

Kayserispor’da transfer tahtası bilmecesi

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’da transfer tahtası bilmecesi sürüyor. Tahtanın açılması için çalışma devam ederken, sonuca bir türlü ulaşılamaması taraftarın kafasını karıştırıyor. 

Son iki transfer sezonunda tahtası kapalı olduğu için transfer yapamayan Yukatel Kayserispor, yaz transfer döneminde de transfer yapamayacak gibi görünüyor. Sarı-kırmızılı ekipte yöneticiler, ‘transfer tahtası sezon sonuna kadar açılacak’ dese de henüz net bir adımın atılamaması taraftarı da kara kara düşündürmeye başladı. 

Kayserispor Kulüp Basın Sözcüsü Samet Koç’un yaptığı açıklamaları değerlendiren taraftarlar net bir sonuca işaret edilememesi dolayısıyla karamsarlığa düştüklerini açıklasalar da yönetim olarak, “Transfer tahtasını açacağız” denilmeye devam ediyor. Kulüp Başkanı Ali Çamlı, “Basın Sözcümüz sezon sonu açılmalı yoksa bizimde burada durmamızın anlamı yok demişse, doğrudur” açıklaması gelmişti. Bu açıklamaların üzerinden yaklaşık 1 ay gibi bir süre geçse de, transfer tahtasının akıbeti henüz belli olmadı. Taraftar ve spor kamuoyu merakla sezon sonunda neler yaşanacağını bekliyor. 

Öte yandan, Kayserispor, Teknik Direktör Çağdaş Atan aracılığı ile sponsor desteği arayışına çıktı. Konya maçının ardından konuşan Atan, “Bizim maçlarımız hep keyifli ve gollü geçiyor. Buradan sponsorlara seslenmek istiyorum, gelsinler bize sponsor olsunlar. Seneye de bu kaliteyle devam edelim. Kayserispor, marka ve değer olarak desteği hak ediyor” dedi. 

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’