KAYSERİSPOR`DA TOPLU İSTİFA KARARI!

KAYSERİSPOR`DA TOPLU İSTİFA KARARI!

Sarı-kırmızılı ekipte, yaklaşık 30 yıldır yönetimde çeşitli görevlerde bulunan ve son 9 sezondur da aralıksız olarak kulüp başkanlığını yürüten Recep Mamur Dönemi sona eriyor.

Kayserispor da yaklaşık 9 sezondur başkanlık görevi yürüten Recep Mamur yönetiminde önemli sportif başarılara imza atan Kayserispor, 2006`da İnter Toto Kupası`nı, 2007-2008 sezonunda ise Türkiye Kupası`nı müzesine götürdü. Sarı-Kırmızılı kulüp Mamur döneminde büyük kulüplere verdiği futbolculardan yüksek bonservis bedelleri elde ederek, adeta genç futbolcu fabrikası gibi çalıştı.

23 EKİM`DE `KAYSERİSPOR` GENEL KURULA GİDECEK

Kayserispor, 23 Ekim`de kulüp başkanı Recep Mamur`un aday olmayacağını açıkladığı olağanüstü kongreye gidiyor. Kayserispor, Mamur döneminde yakaladığı ekonomik, sportif ve kadro istikrarıyla dikkati çekerek, adından söz ettirdi.  2004-2005 sezonuna kadar çeşitli dönemlerde yöneticilik yapan Mamur, o sezon takımın uzun yıllar sonra çıktığı Spor Toto Süper Lig`de devre arasında, olağanüstü kongreyle 11 puanla 17.sıradaki takımı devralarak göreve başladı. Bu tarihten itibaren kulübün başkanlığını yapan Mamur, genel menajerliğe Süleyman Hurma`yı getirerek kulübün profesyonel bir şekilde yönetilmesini sağladı.

Recep Mamur döneminde Kayserispor ilk kez Türkiye Kupası`nı kazanarak müzesine götürdü.

Sarı-kırmızılı ekip, 2007-2008 sezonunda Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Türkiye Kupası finalinde Gençlerbirliği`ni eleyerek kupayı tarihinde ilk kez kazanmasını da bildi. İlimiz temsilcisi ayrıca 2006 yılında İnter-Toto Kupası`nı kazanarak Türkiye`yi Avrupa`da temsil etti. Kayserispor, Recep Mamur döneminde genç futbolculara yapılan yatırımlarla adından söz ettirdi. Son üç sezon üst üste ligin en genç takımı unvanını elde eden Kayseri temsilcisinde, Mamur`un başkanlığında kadroda sürekli genç futbolculara yer verildi. Özellikle gurbetçi genç futbolcuların tercih edildiği bu dönemde birçok oyuncu Türk milli takımlarının çeşitli kategorilerinde milli formayı giydi. Kayserispor, yapımı tamamlanma aşamasında olan Avrupa standartlarında yeni bir tesise kavuşuyor. Sarı-kırmızılı yönetim, futbol A takımı için birçok özelliği olan, enerjisini kendi üreten akıllı bir tesis inşa ediyor. Kısa bir süre sonra hizmete girecek tesisin, Avrupa`da sayılı tesisler arasında yer alacağı belirtiliyor. Yeni tesisin faal duruma gelmesinin ardından mevcut tesisler alt yapıya devredilerek, genç futbolcuların kullanımına sunulacak. Mamur istifa açıklamasında dile getirdiği yalnız bırakılma ifadesi ile de dikkatleri çekti. Özelikle daha önce yapılan açıklamalarında takıma şehrin ileri gelenleri ve iş dünyasının sahip çıkmadığından bahseden Mamur yine istifa ettiği açıklamasında “Geçen sezon, ligi 5. bitirmiş kadromuz, 3 yıldır göğüs reklamı alamamıştır. Kombine kartı sayısı açıklanamayacak kadar az, localarımız şehrimiz tarafından keyfe keder kullanılma arzusundadır. İlk 500’de ve 2. 500’de onlarca firması bulunan Kayseri şehri; kendi adını taşıyan takıma reklam verme cömertliğinden kaçmanın yüz çeşit yolunu bulmuştur.” diyerek sitemini de dile getirmiş oldu.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti