Kayserispor’da tek gündem var

Kayserispor’da tek gündem var

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’da tek gündem var. Sarı-kırmızılı ekip, transfer tahtası için çalışmalarını sürdürüyor. 

Transfer tahtası Kayserispor’da tek gündem maddesi olmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip, bu durum için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Geride kalan sezon başında 3 dönem transfer yasağı alan Kayserispor, 2022-2023 sezonunun başında ve devre arasında transfer yapamamıştı. Sarı-kırmızılı ekip, sezon sona ermeden yeni sezon için transfer tahtasının açılmasına yönelik çalışmalara başlamıştı. Temsilcimiz, yaklaşık olarak 3-4 aydır transfer tahtasının açılması için mücadele etse de henüz sonuç alınamadı. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın “Kayserispor yönetimi eldeki imkanlarla devam edecektir” demesi ise durumun ne denli zor olduğunu ortaya koymuştu. Sarı-kırmızılı yönetim, çalışmalarını sürdürse de transfer tahtasının açılma durumu belirsizliğini koruyor. Kayserispor’un transfer tahtasının açılması için 7,2 Milyon Euro’ya ihtiyaç var. 

Öte yandan Kayserispor, mevcut oyuncuları ve alt yapıdan dahil olan oyuncuları ile yeni sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürüyor. 

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’