KAYSERİSPOR’DA RİZE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

KAYSERİSPOR’DA RİZE HAZIRLIKLARI BAŞLADI

SARI-KIRMIZILILAR, KULAKSIZ GÖZETİMİNDE ÇALIŞTI

Teknik Direktör Dan Petrescu ile yollarını ayıran HES Kablo Kayserispor, yeni teknik direktörü Uğur Kulaksız gözetiminde Çaykur Rizespor karşılaşmanın hazırlıklarına başladı.

Süper Lig’in 27.haftasını bay geçecek olan HES Kablo Kayserispor, 28.haftada Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Teknik direktör Dan Petrescu ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı ekip, Uğur Kulaksız yönetiminde Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Geride kalan haftayı Sivasspor mağlubiyeti ile tamamlayan HES Kablo Kayserispor, Çaykur Rizespor karşılaşması ile çıkışa geçmek istiyor. Temsilcimiz, Uğur Kulaksız yönetiminde Rizespor hazırlıklarına başladı. 1 saat 45 dakika süren antrenman yoğun tempoya sahne oldu. Pas ve şut çalışması ile başlayan antrenman çift kale maç ile son buldu. Antrenman boyunca oyuncuları ile yakından ilgilenen Uğur Kulaksız, çift kale maç oyunca oyuncularına uyarılarda bulundu. HES Kablo Kayserispor, Rizespor karşılaşmanın hazırlıklarını Cuma günü yapacağı antrenman ile sürdürecek. Sezonun ilk yarısında HES Kablo Kayserispor, Çaykur Rizespor’a 1-0 mağlup olmuştu. 

HES Kablo Kayserispor-Çaykur Rizespor karşılaşması, 3 Çarşamba günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Ligde alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşma saat 19:00’da başlayacak

Haber: Şevket Tekin



Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya