KAYSERİSPOR’DA OYNANAN FUTBOLDAN HERKES MEMNUN

KAYSERİSPOR’DA OYNANAN FUTBOLDAN HERKES MEMNUN

SARI-KIRMIZILI EKİP, KARAGÜMRÜK İLE BERABERE KALDI

HES Kablo Kayserispor, ligin 10.haftasında Karagümrük 0-0 berabere kaldı. Karşılaşmanın ardından kameralar karşısına geçen Kayseri protokolü, sarı-kırmızılı ekibin oynadığı futboldan memnun kaldı.

HES Kablo Kayserispor, Süper Lig’in 10.hafta karşılaşmasında Fatih Karagümrük’ü konuk etti. Karşılaşma 0-0 sona ererken HES Kablo Kayserispor’un oynadığı futbol herkes tarafından beğeni gördü.

Mücadele sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, şöyle dedi: “Sahada çok iyi oynayan bir takım vardı. 3 puan almamız gereken bir maçtı, fakat olmadı. Ben, inanıyorum ki bundan sonraki süreçte Kayserispor çok iyi noktalara gelecek. Önümüze bakacağız. Bugün 1 puan aldık. Aza şükretmeyen çoğu bulamaz. İnşallah yolumuza güzel bir şekilde devam edeceğiz. Takım ruhu oluşmuş.”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, şunları söyledi: “Kayserispor, son bir yılın en iyi futbolunu oynadı. Takım iyi durumda, yensek daha da iyi olacaktı. 3-4 gol atabileceğimiz bir maçtı, olmadı. Takımı, teknik heyeti ve başkanı kutluyorum. Kayserispor, gelecek adın ümit var bir futbol oynadı.”

Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, şunları kaydetti: “1 puan aldık. Buna rağmen çok güzel futbol oynadık. Oyuncularımı ve tekbik heyeti kutluyorum. Değişim görüldü. Gelecek için iyi bir başlangıç oldu.”

İyi oyun için sahadaydık diyen Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz ise şöyle dedi: “Bugün beklediğimiz 3 puan değil, iyi futbol izlemekti. Özellikle ilk yarıda takım olduğumuzu gösterdik. Bol pozisyona girdik. Forvetlerimiz, topu ağlarla buluşturamadı. Sevindirici olan ise takım ruhunun eklendiğini görmek oldu. Sonradan giren oyuncular dahil hepsi güzel oynadı. İnşallah bundan sonra Samet hocanın farkını göreceğiz. Bütün 3 puanlara talibiz.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı