Kayserispor'da Onur Bulut düğümü

Kayserispor

Ara dönemde son nokta konabilir

Süper Lig temsilcimiz Yukatel Kayserispor’da transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle mevcuttaki futbolcularla yol yürünmeye devam ediyor. Bu bağlamda transferde adı sıkça gündeme gelen Onur ile ilgili olarak da bazı kulüplerin teklifler yaptığı belirtilse de hala resmi olarak bir gelişmenin yaşanmaması dedikoduları ortaya çıkartıyor.

Yukatel Kayserispor’da yaklaşık bir aydır devam eden Onur transferi gündemden düşmüyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olmasına karşın, sarı-kırmızılı yönetimin anlaşma yaptık açıklaması resmi boyuta ulaşmaması diğer kulüplerinde iştahını kabartmaya devam ediyor.

A Milli Takım'a kadar yükselme başarısı gösteren Onur Bulut’a transfer için kanca takan takımların başında Beşiktaş ve Trabzonspor geliyor. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan futbolcu için ara dönemde bir dönüm noktası olarak görülüyor. Yukatel Kayserispor’da Başkan Ali Çamlı’nın, Onur Bulut'la 3 yıllık yeni kontrat için anlaştıklarını duyurması, oyuncunun menajeri tarafından resmi değil şeklinde belirtilmişti. Adı Trabzonspor ve Beşiktaş 'la ciddi şekilde anılmaya yeniden başlanan Onur Bulut için ara dönemde bir sürpriz yaşanabileceği spor kulislerinden konuşulmaya başladı. 

Şimdilik kontrat uzatmaya yanaşmayan başarılı sağ bekin, kulübün şartlarını dinledikten sonra kararını vermesi bekleniyor. Yukatel Kayserispor da yönetimin ayrıca, transfer tahtasını açabilmek adına 12 Ocak’a kadar kaynak arayışlarına devam ettiği de ifade ediliyor. 

Haber: Mustafa Gürbüz



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı