KAYSERİSPOR’DA ÖNCELİK İÇ TRANSFER

KAYSERİSPOR’DA ÖNCELİK İÇ TRANSFER

Süper Lig’de yeni dönem öncesinde sancılı bekleyişine devam eden HES Kablo Kayserispor'da öncelik iç transfere verildi. Teknik Direktör Yalçın Koşukavak'ın raporu doğrultusunda önce kalacak ve gidecek oyuncular belirlenecek. Bu bağlamda defansın önemli isimlerinden Aziz Eraltay Behich'le görüşmelere de başlandı.

HES Kablo Kayserispor’da yöneticileri bir yandan mali sorunlarla boğuşurken diğer yandan da yeni dönemde kadronun nasıl olacağı konusunda çalışmalarına hız veriyorlar. Bugün Kayseri’ye gelerek çalışmalara start veren Teknik Direktör Yalçın Koşukavak daha öncesinde yönetime verdiği rapor doğrultusunda iç transferin sona erdirilmesini istedi.

 İç ve dış transfer için gerekli çalışmaların son rötuşlarını da yapması beklenen Yalçın Koşukavak’ın ay sonuna kadar kadroyu oluşturması bekleniyor. Ay sonunda yapılması planlanan olağan genel kurul ve transfer yasağı nedeniyle teknik ekip önceliği iç transfere verdi. Bu anlamda defans oyuncusu ve bonservisi elinde olan Aziz Behic'le görüşmelere başlayan sarı-kırmızılılar futbolcuyu yeniden kadroya dahil etmek için çaba harcıyorlar.

Bonservisi elinde olan 30 yaşındaki futbolcu aynı zamanda Avusturalya Milli Takımında da oynuyor. Aziz Behich Kayserispor forması ile 36 maçta forma giydi.

Sarı-kırmızılılar iç transferden sonra rotayı transfer yasağı da kalkarsa dış transfere çevirecek ve belirlediği isimlerle görüşmeler yapacak.

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’