Kayserispor’da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor

Kayserispor’da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor

Büyükkılıç: “Sahadan galibiyetle ayrılabilirdik”

Spor Toto Süper Ligin 24. Haftasında sahasında Fenerbahçe’ye 2-1 kaybeden Kayserispor’da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Maç sonunda açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç; ilk yarıda girilen pozisyonları sahadan galibiyetle ayrılabileceklerini ifade etti. 

Ligin 24. Hafta sahasında Fenerbahçe’yi konuk eden mücadeleden 2-1 yenik ayrılan sarı kırmızılı temsilcimiz Kayserispor’da iyi oyuna rağmen gelen mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. 

Maç sonu basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, karşılaşmanın centilmence bir mücadelede geçtiğine dikkat çekerken “ilk devre o pozisyonları değerlendirseydik şu anda biz sevinen olacaktık. Yine de takımımızı tebrik ediyor, yönetimimize teşekkür ediyoruz” diyerek şunları kaydetti. 

“Elbette hayat normalleşme boyutunda ister istemez bu süreçlerde maçlarda devam ediyor. 2-1 yenildik, ilk yarı iyi pozisyonlarımız vardı onları değerlendirebilseydik belki de biz galip olarak sahadan ayrılacaktık. Ben her şeyden önce dostça, centilmence yapılan bir karşılaşmadan dolayı her iki takımı da hayırlı olsun diyorum.  Ama ben burada taraftarlarımızı özellikle tebrik ediyorum. Hem maç boyunca susmadılar hem de Kayserimize yakışır bir davranışta bulundular. Çok şükür buraya değişik niyetle gelenlere de fırsat vermediler. Kayserimiz Anadolunun bağrında huzur şehri, hayırseverler şehri. Kayserimize yakışan yerli ve milli anlayış devletine, milletine, hükümetine her zaman bağlı olan ve her zamanda birliğin, beraberliğin ay yıldızlı Türk Bayrağımızın vatanımızın milletimizin savunucusu olan bir yaklaşım sergileyen bir şehir. Taraftarıyla da oyuncusuyla da takımıyla da ben böyle bir şehirle elbette ki gurur duyuyorum. Takımımızı tebrik ediyorum. Centilmence bir maç oldu, sonuçta biri yenecek, biri yenilecek. Bir daha söylüyorum, ilk devre o pozisyonları değerlendirseydik şu anda biz sevinen olacaktık. Yine de takımımızı tebrik ediyor, yönetimimize teşekkür ediyoruz. “



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’