Kayserispor’da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor

Kayserispor’da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor

Maç sonu açıklamalarda umut dolu mesajlar verildi

Spor Toto Süper ligin ikinci yarısının ilk maçında sahasında Beşiktaş’a 2-0 mağlup olan Kayserispor’da mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor. Maç sonrası açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve Vali Gökmen Çiçek takıma inançlarının tam olduğu mesajı verdi. 

Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında Kayserispor evinde Beşiktaş'a 2-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına mücadeleyi değerlendiren Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Beşiktaş maçında gol bulma konusunda sıkıntı yaşadıklarını söyleyerek, “Takım çok istedi ama bugün böyle oldu. Hafta boyunca da bu maç için ciddi çalışmalar yaptık. Bugün gol nokrasında başarısızdık. Oyunun geneline baktığımız zaman Kayserispor kötü futbol oynamadı. Bugünkü mağlubiyet çok yorumlanacak ya da anlaşılabilir olmadı. İnşallah bundan sonrası iyi olur. Thiam ve Gavranovic’in 1 haftalık bir süreleri var. İkisi de 1 hafta sonra dönecekler” diye konuştu. 

Beşiktaş’ın ikinci golünden önceki pozisyonda faul düdüğü çalınmamasına tepki gösteren Çamlı, “Bugün bir karara saygısız davranıyorum. O da ikinci golden önceki faule, bunu bütün sorumlular izlesin. Bu bir, iki, üç değil. Burası sahipsiz bir takım falan değil. Kayserispor camiasının sahipleri de çok güçlü, yönetenleri de çok güçlü. Bu tarz şeyleri konuşmak benim hiç tarzım değil. Maalesef bu faul, Alanyaspor maçındaki faul yani hangisine çalacaksınız? İnsaf başka bir şey demiyorum” şeklinde konuştu.                         

Şehrin Kayserispor gibi bir değere sahip olduğu için çok şanslı olduğunu ifade eden Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ise “Takımı için yürekten mücadele eden taraftar grubu ve çok temiz bir mücadele veren, lige değer katan, maçın son dakikalarına kadar yüreği ile mücadele eden Kayserispor gibi bir takıma sahip olmak bu şehir için büyük bir mutluluk. Bugün 2-0 yenildik ama gerçekten her maçta olduğu gibi Kayserispor yine temiz futbolunu, yürekli futbolunu taraftarıyla bütünleşerek gösterdi ancak olmadı. Gerçekten üzüldük. Ancak takımımıza inanıyoruz. Kayserispor gerçekten bu şehir ile bütünleşmiş bir marka. İnşallah önümüzdeki günlerde bizi mutlu etmeye devam edecek diye düşünüyorum” şeklinde konuştu. 

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Emre Kocadağ ise Kayseri halkına ve yöneticilerine misafirperverlikleri için teşekkür ederken hakem Mete Kalkavan’ın kararlarını eleştirip şunları kaydetti "Mete hocaya da değinmem lazım. Her zamanki Beşiktaş maçında olduğu gibi kendini baskı altında hissettiğini düşünüyorum. Bugün ilk yarıda Mensah'ın ikinci sarısını vermiyor. Onun ardından Rosier'in pozisyonu öncesindeki dirseği görmüyor ama bizim oyuncularımıza çok kolay kart çıkarıyor. Her maçta olduğu gibi bugünkü maçta da tekrarlandı. Mete hoca nedense Beşiktaş maçlarında çok fazla negatif konsantre oluyor." 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’