KAYSERİSPOR’DA MAÇ SONRASI SEVİNÇ VAR

KAYSERİSPOR’DA MAÇ SONRASI SEVİNÇ VAR

GÖZBAŞI VE TOKGÖZ GALİBİYETİ YORUMLADI

Süper Lig’de bu hafta sahasında Yeni Malatyaspor’u konuk eden ve sahadan rakibini eli boş gönderen HES Kablo Kayserispor’da yönetimde sevinç hakimdi.

Süper Lig’de 26.hafta da sahasında Yeni Malatyaspor’u 2-1 geçen HES Kablo Kayserispor’da yönetim alınan sonuçtan memnun. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Berna Gözbaşı oyuncularını kutladığını belirterek şunları söyledi: “Son düdüğe kadar mücadele etmeye devam edeceğiz. Hem takımı hem teknik ekibi tebrik ediyorum. Seyircisiz buruk oluyor ama bu süreci de böyle atlatmaya çalışacağız.”

Basın Sözcüsü ve aynı zamanda As Başkan olan Mustafa Tokgöz’de galibiyetin kendilerine çok iyi geldiğini belirterek dünyada yaşanan korona virüsü ile ilgi bazı tedbirlerin alınması için çağrıda bulundu: “Tüm taraftarlarımızın kalbinin burada olduğunu biliyordum. Bugünde taraftarlarımız için oynayacaklarının twitterini atmıştım. Futbolcularımız bugün taraftarlarımız için oynadılar. Onlar belki burada yoktu ama onlar için çok zorlu ve güzel bir mücadele verdiler. Çok farklıda bitebilirdi ama bu sezon kaderimiz olan son dakikaya kadar yüreğimiz ağzımızda oynamaya bugünde devam ettik. Şimdi bugün bir galibiyet aldık. Tekrar bu yarışta olduğumuzu gösterdik. Bu maçta 3 puan kesinlikle almalıydık yoksa her şey inanılmaz derecede kötüye gidecekti. Burada daha önemli bir konu var arkadaşlar. Türkiye’de ve dünyada şu an en önemli konu korona virüsü. Sağlık Bakanlığımız çok güzel tedbirler aldı ama şu anda havaalanında yurt dışından gelenlere karantina uygulaması yapılıyor. Şimdi benim önerim şudur. Her şeyden önce sağlık. Her şeyden önce bu ligin sağlığının korunması gerekiyor. Tüm oyunculara tüm takımlara virüs taraması yapılması gerekiyor. Bu konuyla ilgili bize bir yazı ya da herhangi bir denetim gelmedi. Kulüplerde tesislerde futbolcularda kesinlikle bir virüs taraması yapılması gerekiyor. Bu konu hiç şakaya gelecek bir konu değil.”

HABER: MUSTAFA GÜRBÜZ



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev