KAYSERİSPOR’DA KOŞUKAVAK DÖNEMİ BAŞLIYOR

KAYSERİSPOR’DA KOŞUKAVAK DÖNEMİ BAŞLIYOR

KOŞUKAVAK’IN DENİZLİ MAÇINI TAKIMIN BAŞINDA OLMASI BEKLENİYOR

Hamza Hamzaoğlu ile yollarını ayıran HES Kablo Kayserispor, Yalçın Koşukavak ile anlaşma sağladı. Tecrübeli hocanın Denizlispor karşılaşmasında takımın başında olması bekleniyor.

Süper Lig’de bu sezon kümede kalma mücadelesi veren HES Kablo Kayserispor’un yeni teknik direktörü Yalçın Koşukavak geliyor.

Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu ile Pazar günü akşam yolların ayrılmasından sonra görüşülen ve anlaşmaya varılan Yalçın Koşukavak Kayseri’ye gelecek. Başkan Berna Gözbaşı ile son bir görüşme yaptıktan sonra takımın başına geçecek 49 yaşındaki teknik direktör, Çarşamba günü Kadir Has Stadı’nda oynanacak olan Denizlispor maçında da takımın başında yer alacak.

2005 yılında Göztepe’de antrenör olarak göreve başlayan Yalçın Koşukavak, sonrasında Manisaspor, Karşıyaka, Şanlıurfaspor ve İstanbulspor takımlarında da antrenörlük görevi üstlendi. Karacabey Belediyespor, Altay, Gaziantep FK, Bursaspor ve Denizlispor takımlarında teknik direktörlük görevi üstlenen Yalçın Koşukavak, bu sezon Denizlispor takımında görev yaptı. Yalçın Koşukavak, Denizlispor'da 9 maça çıktı. Ege temsilcisi bu maçlarda 2 galibiyet 2 beraberlik elde ederken 5 kez de mağlup oldu. Yalçın Koşukavak, Denizlispor'da görev yaparken Kayserispor'a karşı sahaya çıkmış ve bu maçı Kayserispor 1-0 kazanmıştı.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak