Kayserispor’da ilk hedef Hatay

Kayserispor’da ilk hedef Hatay

Karaman, “Ligde yeniden seri yakalamamız gerekiyor”

Süper Lig’in 24.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Atakaş Hatayspor’u konuk edecek. Karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Hatay karşısında alacağımız galibiyetle yeniden bir seri yakalamamız gerekiyor” dedi.

Süper Lig’de 24.hafta karşılaşmaları, 4-5-6 Şubat’ta oynanacak. 24.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Atakaş Hatayspor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını U19 Takımı ile yaptığı hazırlık karşılaşması ile sürdürdü.

Hatay karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Hikmet Karaman, şöyle dedi: “Antalya kampı bizim için verimli geçti. Dönüşte rötarlı olsa da Kayseri’ye geldik. Kayseri’ye döndüğümüz için çok mutluyuz. Güzel kar yapmış. Zamanında buraya alt yapı yapanlardan razı olsun. Diğer sahalar kapalı ancak, burası açık ve kullanabiliyoruz. Isıtmalı sistemle sahamız açık halde bulunuyor. Cuma gününe kadar hazır hale gelip, Hatay maçına çıkacağız. Rövanşı almak istiyoruz. Hatay karşılaşması bizim için çok önemli. Bu maçla yeniden bir seriye başlamamız gerekiyor.”

Kupada oynanacak olan Fenerbahçe karşılaşmasına da değinen Karaman, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Fenerbahçe ile kupa maçında karşılaşacağız. Peşinden de ligde Galatasaray ile karşılaşacağız. Büyük takımlarla oynadığımız zaman tempo inanılmaz yüksek oluyor. Büyük maçlardan galibiyetten sonra ardından gelen maçlar kötü geçer. İki büyük maçı üst üste oynayacağız. Güçlü olmamız gerekiyor. Dikkatli olmamız gerekiyor.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’