Kayserispor’da ilk hedef Beşiktaş

Kayserispor’da ilk hedef Beşiktaş

Süper Lig’de yeni sezonun başlamasına 1.hafta kaldı. İlk haftada Yukatel Kayserispor, Beşiktaş’a konuk olacak. Teknik Direktör Çağdaş Atan ve ekibi, deplasmandan galip ayrılmanın planlarını yapıyor.

Sezon hazırlıklarına transfer yasağı ile başlasa da 9 genç ismi kamp programına dahil eden Kayserispor, kamp döneminin sonuna geldi. Süper Lig, 5 Ağustos’ta başlayacak ve sarı-kırmızılı takım, ilk hafta mücadelesinde Beşiktaş’a konuk olacak.

Teknik Direktör Çağdaş Atan gözetiminde sezonun ilk haftasında oynanacak olan Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Yukatel Kayserispor, Perşembe gününü çift antrenman ile tamamladı. Sabah salonda çalışan sarı-kırmızılı ekip, akşam ise sahaya indi ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı. Oyun sistemini oyuncularına aktaran tecrübeli hoca Çağdaş Atan, sezona galibiyetle başlayacak moral depolamak istiyor. Oyuncuları ile yakından ilgilenen Atan, Beşiktaş karşılaşmasının önemini oyuncularına anlatıyor.

Yukatel Kayserispor, sezonun ilk haftasında oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını Cuma günü yapacağı antrenman ile sürdürecek.

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti