KAYSERİSPOR’DA İLK ADAY BELLİ OLDU

KAYSERİSPOR’DA İLK ADAY BELLİ OLDU

BERNA GÖZBAŞI, ADAYLIK İÇİN LİSTESİ HAZIR

İstikbal Mobilya Kayserispor’da genel kurul süreci devam ederken, ilk adayda belli oldu. İş İnsanı Berna Gözbaşı’nın, adaylık için yönetim listesini hazırladığı ve her kesimin liste üzerinde mutabık kaldığı ifade ediliyor. 

Hamdi Elcuman yönetiminde yoluna devam İstikbal Mobilya Kayserispor’da geride kalan haftada seçimli olağanüstü genel kurul kararı alınmıştı. Genel kurul öncesi başkanlık için spor kamuoyu toto oynanırken, ilk aday da belli oldu. İş İnsanı Berna Gözbaşı, aday olmak için yönetim listesini hazırladı.

İlimiz yöneticileri ve siyasilerin ortak noktada buluştuğu Berna Gözbaşı’nın destekçileri arasında eski başkanlardan Recep Mamur, Erol Bedir gibi isimlerde yer alıyor. Eski ve yeni yönetimden de isimlerin dahil olması beklenen yeni dönem yönetim listesine ise MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un destek olduğu ve bazı isimlerin girmesi konusunda öncülük ettiği de ifade edildi. Kayserispor’un muhtemel listesinde yer alması beklenen isimlerin ise bu gelişmelerden sonra şöyle olması bekleniyor: Başkan Berna Gözbaşı olurken diğer isimler, Naci Bedir, Ali Süslü, Furkan Ergüneş, Mevlüt ilbağ, İsmail Güngör, Mustafa Gülsoy, Mustafa Tokgöz, Rıfat Pehlivan, Yücel Şahin, Latif Ersoy, Orhan Say, Türker Horoz, Gökhan Şen, Hakkı İlgü, Süleyman Akın, Sedat Kılınç.

İş İnsanı Berna Gözbaşı ve ilimiz yöneticilerinin takım futbolcularını Sivas maçı öncesinde ziyaret ederek futbolculara ve teknik heyete de yanlarında güçlü bir şekilde olduklarının müjdesini vermeleri bekleniyor.

HABER: MUSTAFA GÜRBÜZ



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak