Kayserispor’da hedef galibiyet

Kayserispor’da hedef galibiyet

İstanbulspor’a Süper Lig’de dördüncü kez rakip olacak

Spor Toto Süper Ligin 21. Haftasında deplasmanda İstanbulspor’la karşılaşacak olan Kayserispor’da hazırlıklarını tamamlayan futbolcular maçın oynanacağı İstanbul’da kampa girerek maç saatini beklemeye başladılar. 

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Yukatel Kayserispor ligin 21. Haftasında Pazar günü deplasmanda oynayacağı İstanbulspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

İstanbulspor ile Kayserispor Süper Lig’de bugüne kadar 3 kez karşılaştı. 2004-05 sezonunda oynanan lig maçlarında Kayserispor rakibine deplasmanda 2-0 mağlup olurken, kendi evinde ise 0-0’lık beraberlikle sahadan ayrılmıştı.  Bu sezonun ilk yarısında Kayseri’de oynanan mücadelede ise sarı-kırmızılı temsilcimiz rakibini 1-0 yenmeyi başarmıştı.

İstanbulspor geride kalan 19 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 12 mağlubiyet alırken, kalesinde gördüğü 40 golle ligin en fazla gol yiyen takımı konumunda.

Kayserispor ise geride kalan 19 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 26 puan toplarken ligde 8. sırada yer alıyor. Son maçında iç sahada Beşiktaş’ı konuk eden sarı-kırmızılılar, sahadan 2-0’lık yenilgiyle ayrıldı.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı’nda Pazar günü saat 13.30’da oynanacak karşılaşmayı Murat Erdoğan yönetecek. Erdoğan’ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Özgür Ertem yapacak.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’