Kayserispor’da hedef galibiyet

Kayserispor’da hedef galibiyet

Yukatel Kayserispor Spor Toto Süper Lig’in 20. haftasında karşılaşacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına yaptığı antrenman ile tamamladı. 

Spor Toto Süper Ligin 20. Haftasında sahasında Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek Kayserispor maç hazırlıklarını tamamladı. Hafta içi Antalyaspor’u geçerek Türkiye Kupasında çeyrek finale yükselen takımda morallerin yüksek olduğu belirtilirken şimdiki hedefin Beşiktaş karşısında da sahadan galibiyetle ayrılarak puan tablosunda üst sıralarda yer almaya devam etmek olduğu kaydedildi. 

Kulüp tesislerinde teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana futbolcular, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Taktik çalışmaları ile devam eden antrenman çift kale maç ile sona erdi.

22 Ocak Pazar günü saat 16.00’da RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmada hakem Mete Kalkavan görev alırken yardımcılıklarını ise Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. 

Sezonun ilk haftasında karşılaşan bu ekibin mücadelesinden 1-0 mağlup ayrılan Kayserispor ligde 18 maçta 26 puan alırken, Beşiktaş ise 17 müsabakada 32 puan topladı. 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’