KAYSERİSPOR’DA HEDEF GALİBİYET

KAYSERİSPOR’DA HEDEF GALİBİYET

CİVELEK, “TARAFTARIMIZIN ÖNÜNDE KAZANMAK İSTİYORUZ”

Süper Lig’in 4.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor-Kasımpaşa’yı konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmadan galip ayrılmak istiyor.

Süper Lig’de milli ara sona erdi. 4.hafta karşılaşmaları, 11-12-13 Eylül’de oynanacak. 4.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor-Kasımpaşa’yı konuk edecek.

Sarı-kırmızılı ekip, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Hikmet Karaman yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Teknik çalışma ile devam eden antrenman, kısa alanda pas çalışması ile sürdü.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Kayserispor’un sağ beki Ramazan Civelek, şöyle dedi: "Altay maçı bizim için bir şansızlıktı. Sezona iyi başlamıştık ama o maçtan sonra hocamız değişti. Hikmet hoca göreve geldi. Hikmet hocadan sonra bir çıkışımız oldu. Hoca yeni gelmesine rağmen takıma iyi etki etti. Milli maç arasında çalışma fırsatı bulduk. Bizim için de güzel oldu. Çok iyi çalıştığımızı düşünüyorum. Önümüzde Kasımpaşa maçı var. O maçta hocamızın bizden istediklerini gösterip galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Sakatlar da yavaş yavaş dönmeye başladı. Daha güçlü bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Bunu önümüzdeki haftalarda göstereceğiz.”


Haber Kaynak : İHA

Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı