KAYSERİSPOR’DA HEDEF GALATASARAY VE GİRESUN

KAYSERİSPOR’DA HEDEF GALATASARAY VE GİRESUN

KARAMAN, “ÖNÜMÜZDEKİ İKİ MAÇTA 4 PUAN BİZE ÇOK ŞEY GETİRİR”

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, ligde önce Galatasaray hemen ardından ise Giresunspor ile karşılaşacak. Temsilcimiz, bu karşılaşmalardan en az 4 puan çıkarmayı hedefliyor.

Yukatel Kayserispor, Süper Lig’in 6. haftasında Galatasaray ile karşılaşacak. Temsilcimiz, Galataray karşılaşmasının hazırlıklarını Salı günü yaptığı antrenman ile tamamladı.

Pazartesi günü gerçekleştirilen antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Karaman, şöyle dedi: “Hatay maçı ile ilgili oyunu bölümlere ayırabiliriz. Özellikle ilk devre bazı bölümler var ki 2'yi bulmamız gerekirdi. Bulacak pozisyonlar da var. Ama ilk devre attığımız erken golden sonra rakibin oyunu riske etmesi ve temponun yüksek olması ikinci yarı fiziksel anlamda gelgitler yaşadık. Oyuna soktuğumuz oyuncuların katkısı biraz daha fazla olsa belki skor farklı olabilirdi. Çünkü 2 tane gol yedik. Birkaç pozisyon var, onların gol olması gerekirken bu tür gollerin yenilmemesi gerekiyor. Ama gelişmekte olan bir takımız. Takım oluşturmada belki biraz geç geleceğiz ama bir takım eksiklerimiz var. Bunlar mağlubiyetin bahanesi değil. Hatay maçını unutmamız gerekiyor.”

Galatasaray ve Giresun maçlarının önemine de değinen Karaman, sözlerini şu şekilde sonlandırdı: “Önümüzde Galatasaray maçı var. Galatasaray ve Giresun maçları çok önemli. Bu iki maç 6, 4 puan bize çok şey getirir. Bu hedef doğrultusunda çalışmalara bugün başlıyoruz.”

Haber: Şevket Tekin



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev