KAYSERİSPOR’DA GÜNDEM TRANSFER

KAYSERİSPOR’DA GÜNDEM TRANSFER

CEZA KALKACAK, EN AZ 4 OYUNCU ALINACAK

Süper Lig’de yoluna emin adımlarla ilerlemek isteyen Yukatel Kayserispor’da sezon arasına girilmesi ile birlikte başlayacak transfer harekatı hız kazanacak. Bu bağlamda görüşmelerini daha öncesinde başlatan yöneticiler kadro için en az 4 oyuncu transferi planlıyorlar.

Spor Toto Süper Lig’de sezona arasına girilmesi ile birlikte heyecan daha da arttı. Özellikle takımların bu arada takımlarına takviye yapmaları beklense de maliyetlerin yüksek olması bu takımların yöneticilerini de kara kara düşündürüyor.

Mevcutta yer alan ceza nedeniyle mali olarak arayışta olan temsilcimizde yönetim sadece bu cezanın kalkması için değil aynı zamanda takviye yapılacak isimler içinde kaynak arayışını hızlandırdılar. Takımın en azından 4 oyuncuya ihtiyaç olduğu ifade edilirken bu konuda acilen stoper ve orta saha konularının ele alınması istendi. Bu bağlamda daha öncede transfer görüşmeleri yapılan ancak gerçekleşmeyen isimlerden Andrea Bertolacci konusunda talep olduğu spor kamuoyunda konuşulmaya başladı.

Kayserispor’un uzun süredir peşinde olduğu iddia edilen Andrea Bertolacci için ısrarında vazgeçilemediği ve Karagümrük'ün 2020-2021 sezonunda Sampdoria'dan transfer ettiği orta saha oyuncusu için Kayserispor’un girişimlerde bulunduğu ifade edildi. Ayrıca bu futbolcu için Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de devrede olunduğu daha önce basına yansımıştı.

Haber: Mustafa Gürbüz



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti