Kayserispor’da gözler İstanbul maçına çevrildi

Kayserispor’da gözler İstanbul maçına çevrildi

Süper Lig’in 2.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor, İstanbulspor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, sahasında ilk maçtan galip ayrılmak istiyor.

Süper Lig’de 2.hafta heyecanı, 12-13-14-15 Ağustos’ta oynanacak olan karşılaşmalarla yaşanacak. Ligin ikinci hafta karşılaşmasına evinde çıkacak olan Kayserispor, İstanbulspor’u konuk edecek.

Sezona Beşiktaş’a mağlup olarak başlayan Yukatel Kayserispor, ikinci haftada oynayacağı İstanbulspor karşılaşmasından galip ayrılmak istiyor. Sarı-kırmızılı ekip, 1 günlük iznin ardından İstanbulspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. 1,5 saat süren antrenman, düz koşu ve ısınma ile başlarken pas ve şut çalışması ile son buldu. Antrenman öncesi oyuncuları ile toplantı yapan Teknik Direktör Çağdaş Atan, “İstediğimiz oyunu sahaya yansıttığımız ama sonuca ulaşamadığımız bir Beşiktaş karşılaşmasından mağlup ayrıldık. Bu karşılaşma geride kaldı. Sizlerden isteğim, sahamızda oynayacağız İstanbul maçına odaklanmanız. Taraftarımızın önünde kazanalım ve moral depolayalım” dedi. Yukatel Kayserispor, İstanbulspor karşılaşmasının hazırlıklarına salı günü yapacağı antrenman ile devam edecek.

Yukatel Kayserispor-İstanbulspor karşılaşması, 13 Ağustos Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Bu karşılaşma saat 19:15’te başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’