KAYSERİSPOR’DA GERİ SAYIM BAŞLADI

KAYSERİSPOR’DA GERİ SAYIM BAŞLADI

LİSTE İÇİN İSİM ARAYIŞLARI DEVAM EDİYOR

Süper Lig’de yeni sezon öncesinde olağan genel kurulunu yaparak yönetim kademesini oluşturmaya çalışan HES Kablo Kayserispor’da Başkan Berna Gözbaşı bir taraftan kulübün mali yapısında iyileştirme yapmaya çalışırken diğer yandan da çalışacağı isimleri belirlemeye çalışıyor.

HES Kablo Kayserispor’da yeni dönem öncesinde sancılı bekleyiş devam ediyor. Daha önce Mayıs ayının son günlerinde yapılması planlanan ancak bakanlık tarafından yayınlanan genelgeler nedeniyle Haziran ayının sonlarına bırakılmak durumunda kalan genel kurul için arayışlar başladı.

Başkan adayı olarak Berna Gözbaşı’nın tek başına seçime girmesi beklenirken bu konuda kendisine yardımcı olacak isimler içinde arayış içinde olduğu iddia edildi. Sarı-kırmızılılar da önceliğin mali sıkıntının aşılması olarak belirleyen Başkan Gözbaşı bu konuda öncelikle kulübün kaynaklarını artırmak için ilimizdeki iş adamlarından da destek istemeye hazırlanıyor. Belirlenecek yönetim listesi konusunda ilimiz idarecilerinin destek verdiği de gelen bilgiler arasında.

Başkan Berna Gözbaşı’nın yapılan görüşmeler sonucunda özellikle bankadan alınacak bir esneklikle yeni dönem için düğmeye basacağı da ifade edildi. 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’