Kayserispor’da galibiyet sevinci

Kayserispor’da galibiyet sevinci

Özhaseki, “Önemli olan 3 puan almaktı”

Süper Lig’in 24.hafta karşılaşmasında Kayserispor, Hatayspor’u 4-3 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, “Önemli olan 3 puanı almaktı ve biz bunu başardık” dedi.

Süper Lig’de heyecan, 24.hafta karşılaşmaları ile devam etti. 24.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor, Atakaş Hatayspor’u konuk etti. Bol gollü karşılaşmadan Yukatel Kayserispor, 4-3 galip ayrıldı.

Mücadelenin ardından Kayserispor camiasında büyük sevinç yaşanırken, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar açıklamalarda bulundu. İlk olarak konuşan AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, şöyle dedi: “Hepimize hayırlı olsun. 3 puan aldığımız çok keyifli bir maç izledik. Her iki takımda iyi mücadele etti. Tabii önemli olan Kayserispor’un mücadelesiydi. Kayserispor daha çok isteyen taraftı. Biraz rehavete düştüğünde çok çabuk gol yiyen taraftık. Sonuca ulaştığımız için seviniyoruz. 4-3 olunca ister istemez stres oluyoruz. Kaç dakika kalırsa kalsın rahat edemiyoruz. Sonuç olarak buradan 3 puanla aldık ve mutluyuz.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da şunları kaydetti: “3 puan şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun. Takımımızı tebrik ediyor, hocamıza teşekkür ediyoruz. Takımımız bu 3 puanı Berna başkana armağan etti. Bizlerde başkanımıza geçmiş olsun diyoruz.”

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakabayrakdar ise şöyle dedi: “Kupa maçı öncesinde iyi bir galibiyet aldık. Takım bizi güzel bir oyunla mutlu etti. Hava soğuktu ama sonuç hepimizi ısıttı.”

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı