Kayserispor'da Galibiyet Sevinci

Kayserispor

Protokol Üyelerı Maçın Ardından Konustu

Süper Lig'in 10.hafta karsılaşmasında Kayserispor, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti. Maçın ardından sarı-kırmızılı camiada büyük sevinç yaşandı.

Süper Lig'de heyecan 10.hafta ile devam etti. 10.hafta karsılaşmasında Yukatel Kayserispor, Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti.  Mücadeleyi takip eden Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, açıklamalarda bulundu. Büyükkılıç, şöyle dedi: “Öncelikle Bartın da olan madem faciasından dolayı şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyoruz. Yaralı canlarımıza acil şifalar diliyoruz. Şehrimize 3 puanlık bir kazanım sağlanmış oldu. Taraftarımızı, oyuncularımızı ve hocamızı tebrik ediyorum. Berna Başkanımıza teşekkür ediyorum. Galatasarayımızla gerçekten can cana mücadele ettiler. Bu işi dostça da sonuçlandırdılar. Yakışan buydu. Centilmenlik, dostluk, kardeşlik … Şehrimize 3 puan yakıştı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ise şunları kaydetti: “Baştan sona kadar oyuna hakim olan, 90 dakika oyuna baskı kuran Kayserispordu. Bugün Galatasaray hiç yok gibiydi. Galip olduk ama daha farklı olabilirdi. Hayırlı olsun”

Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı da şunları söyledi:   “Bartın’da elim bir maden kazasında kaybettiğimiz şehitlerimize rahmet diliyorum. Ülkemizin bu tür kazaları bir daha yaşamamasını temenni ediyorum. Bizim yerimizi belli edecek çok önemli ve dönüm noktası olan maçlardan biriydi. O yüzden tüm takımızı, bu oyunu kurgulayan teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Taraftarlarımız muhteşemdi. Hiç susmadılar. Bu enerji stadımızın enerjisine, taraftarımızın enerjisine yaradı. Sonu güzel oldu” .



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı