KAYSERİSPOR’DA GALİBİYET SEVİNCİ

KAYSERİSPOR’DA GALİBİYET SEVİNCİ

ROBERT PROSİNECKİ, “KAYSERİSPOR’U LİGDE TUTACAĞIZ”

HES Kablo Kayserispor, 29.haftada Sivasspor’u mağlup ederek, ligde kalma yolunda büyük adım attı. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Robert Prosinecki, ‘Kayserispor’u ligde tutacağız’ dedi.

Süper Lig’de 29.hafta geride kaldı. HES Kablo Kayserispor, 29.hafta mücadelesinde Sivasspor’u 2-0 mağlup etti. Alınan bu galibiyet ile sarı-kırmızılı ekip, ligde kalma yolunda umutlarını arttırdı.

Sivasspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktör Prosinecki, şöyle dedi: “Bu sene sahasında hiç maç kaybetmeyen Sivasspor’a karşı burada galibiyet almak gerçekten etkileyici bir performansın sonucu oldu. Biz oyuncularımla beraber iyi çalıştık, maça da iyi hazırlandık. Fakat maça biraz kötü başladığımızı söyleyebilirim. Maçın başında oyuna tam adapte olamadık fakat ardından gerçekten böyle bir yerde, böyle bir deplasmanda maça ortak olduk ve galibiyeti aldık. Ben ilk Kayseri’ye geldiğim zaman devre arasında 10 puanımız vardı ve hemen hemen herkes ligden düştüğümüzü söylüyordu bu takımın düştüğünü iddia ediyordu ama benim ekibimdeki oyuncuların hepsi inanılmaz çalışan insanlar. Şu an biz ikinci yarı itibariyle 18 puanımızı aldık. Bu gerçekten etkileyici bir başarı. Biz asla havlu atmıyoruz. Her maçtan sonra bunu söylemiştim ve yine söylüyorum Kayserispor asla havlu atmıyor. Sonuna kadar devam edeceğiz. Bu galibiyetin tadını çıkartıp bunu unutup Beşiktaş maçına odaklanacağız. Mutluyuz, çalışmaya devam edeceğiz ve Kayserispor’u ligde tutacağız.”

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak