KAYSERİSPOR’DA GALİBİYET SEVİNCİ

KAYSERİSPOR’DA GALİBİYET SEVİNCİ

BÜYÜKKILIÇ, “BİRLİĞİN VE BERABERLİĞİN BEREKETİNİ YAŞIYORUZ”

İstikbal Mobilya Kayserispor-Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup etti. Mücadele sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ‘Birlik ve beraberliğin bereketini yaşıyoruz’ dedi.

İstikbal Mobilya Kayserispor, Fenerbahçe galibiyeti ile siftah yaptı. Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı ilimiz protokolü de yakından takip etti.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, şunları kaydetti: “Kayserispor olarak önemli bir işi başardık. Fenerbahçe karşısında galip geldik ve mutluyuz. Bundan sonra önümüz açık. Şehir bir arada olduğu sürece de galibiyetler devam edecektir. Birlik ve beraberlik olduğu sürece her zaman daha iyi yerde olacağız. Kayserisporumuz da ligde kalacak. Herkesi tebrik ediyorum.”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, şöyle dedi: “Galibiyetten dolayı çok mutluyuz. Kayserispor ilk galibiyetini aldı. Beklediğimiz bir galibiyetti ve inşallah bundan sonrası gelir. Bu takımın yapamayacağı yok, ancak kenetlenmemiz gerekiyor. Taraftarımız çok iyiydi, onlara teşekkür ediyoruz. Bu şehir hepimizin şehri ve biz, iyi şeyler olmasını istiyoruz. İyi şeyler olması için bazı şeyleri dile getiriyoruz. Bundan sonrada söyleyeceklerimiz olacak. Kayserisporumuzun ilk galibiyetini kutluyorum. 10.haftada ilk galibiyetimizi aldık. Ben, devamının geleceğine inanıyorum. Bu takım küme düşecek bir takım değildir. Elbirliği ile Kayserispor’u yukarı taşımalıyız. Bizim Kayserispor’dan başka derdimiz yok.”

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, şöyle dedi: “Uzun zamandır beklediğimiz galibiyeti sonunda almış olduk. Yeni kadrosu ve teknik heyeti ile ligde kalacağız ve sonraki sezonda da tarih yazacağımıza inanıyorum. Galibiyette emeği geçenlere teşekkür ediyorum, Kayseri için büyük moral oldu. Bundan sonrada daha güzel olacak.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise şunlar kaydetti: “Her şeyden önce taraftarımızı kutluyorum, 90 dakika boyunca hiç susmadılar ve stadyumu inlettiler. Hocamıza hem hoş geldiniz diyorum, hem de hayırlı uğurlu olsun diyorum. Oyuncularımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birliğin ve beraberliğin bereketini yaşıyoruz. Şımarmadan önümüze bakarak bundan sonraki maçlara motive olacağız. Şehrimizi en iyi yere taşımak hepimizin görevidir. Bir birimize sahip çıkalım.”

HABER: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak