Kayserispor’da galibiyet coşkusu

Kayserispor’da galibiyet coşkusu

Kayserispor sezonun ilk galibiyetini sahasında Samsunspor’a karşı ald. Mücadelenin ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, kameralar karşısına geçti ve açıklamalarda bulundu. 

Kayserispor, ligin 3.hafta mücadelesinde Samsunspor’u 2-1 mağlup etti. 

Maç sonu yaptığı açıklamada taraftarları tebrik eden Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, şunları söyledi: “Ufacık da olsa kötü bir tezahürat duymadık. Çok centilmence tezahüratlar vardı. Yeri geldiğinde karşı takımı da alkışladılar. Ondan dolayı biz bugünkü gelen seyircilerimizle iftihar ettik. Kendilerini tebrik ediyoruz. Teşekkür ediyoruz. Bunun devamını da diliyoruz. Takımımızın bir takım sıkıntıları var. Hepimizin bildiği gibi tahtanın kapalı olması, transfer yapılamaması ve kadroda bir derinlik olmaması Çağdaş Hoca'yı zor durumda bırakıyor. Eldeki kadro ile yapılabilecek ne varsa en iyisini yaptılar. İyi bir sonuç aldılar tebrik ediyorum. Ali hocam gelecek hafta biraz daha terleyecek ve gayret edecek. Daha sonra yeni bir terleme başlayacak. Yeni adamlar bulup, onların parasını da bulmak için yine bir gayrete düşecek. İnşallah bunları da temin ederiz. Biraz daha fazla kadro derinliği olan bir takımla çıkan Çağdaş Hoca Türkiye’de daha iyi işler yapar.”

AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar ise şunları söyledi: “Kayserisporumuz tüm zorluklara rağmen büyük bir mücadele içindeler. Bilinçli bir şekilde bunu yapıyorlar. Centilmenliği de elden bırakmıyorlar. Elimizdeki imkanları doğru kullanarak en iyi işi çıkartmak istiyoruz. Sıkıntıları gidermek için çalışmalar devam ediyor. Sıkıntının büyük bölümünü geride bıraktık. Tüm Kayserispor camiasını tebrik ediyorum. Çok daha başarılı sonuçlar alacağız.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da şunları söyledi: “3 puan hayırlı olsun. Şehrimize yakıştı. Başta başkanımız olmak üzere herkesi tebrik ediyorum. Taraftarlarımız da tebrik ediyorum. Bir ve beraber olunca, her şey daha güzel olacak. Yeni hafta yüzümüz daha da gülecek.”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise şöyle dedi: “Tüm Kayserispor camiasını alınan galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. 3 maç 5 puan inşallah daha da iyi olacağız.”

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’