KAYSERİSPOR’DA DEPREM

KAYSERİSPOR’DA DEPREM

SAMET AYBABA, İSTİFA ETTİ

Kayserispor, sezona Hikmet Karaman'la başlamış ve alınan kötü sonuçlar sonrasında tecrübeli teknik adamla yollarını ayırmıştı. Sadece 18 gün önce takımın başına geçen yeni teknik direktör Samet Aybaba da istifa etti.

Süper Lig’de, Yeni Malatyaspor’a deplasmanda 4-0 mağlup olan Kayserispor'da flaş bir gelişme yaşandı. Teknik Direktör Samet Aybaba sabah erken saatlerde istifa etti.

Samet Aybaba, 4-0'lık Yeni Malatyaspor mağlubiyetinin ardından 'İstifa edecek misiniz?' sorusuna şu cevabı vermişti: “Biz de araştırıyoruz, oyuncu listesine bakıyoruz. Kalitesi var mı yok mu ekonomisi nedir. En çok devreye girenlerde dostluklar oluyor. Dostluklar ön plana çıkıyor. Ben böyle çok zorda takımlara teknik direktörlük yapmaya gittim, başarılı olduk başarısız olduk. Ama bu kadar sorunlu bir takımla ilk defa çalışıyorum. Antrenmanda sorun, soyunma odasında, sahada sorun var. Gideceğiz Kayseri’de yönetici arkadaşlarla konuluş radikal kararlar alacağız. Her türlü kararları alacağız.”

Sarı-kırmızılı ekip, Samet Aybaba’nın istifa kararının ardından olağanüstü toplandı ve teknik direktör arayışına başladı. Öte yandan, Teknik Direktör Samet Aybaba’nın istifasına ilişkin Kayserispor resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada, ‘Teknik direktörümüz Sayın Samet Aybaba istifasını yönetimimize bildirmiş ve yönetim kurulumuz tarafından istifası kabul edilmiştir’ denildi.

HABER: ŞEVKET TREKİN



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak