Kayserispor’da borç batağı kurmadı

Kayserispor’da borç batağı kurmadı

Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor’da borç batağı kurumadı. Rizespor karşılaşmasının ardından konuşan Başkan Ali Çamlı, “17-18 sorun dosyamız daha var. Bunların toplam tutarı 12-13 Milyon Euro” dedi. 

Yeni sezon öncesi transfer yasağını kaldırmak için 60 sorunlu dosyayı temizleyen Mondihome Kayserispor yönetimi için yeni kriz kapıda. 

17-18 tane daha sorunlu dosyası olan Mondihome Kayserispor’da sorunlu dosyaları dikkat çeken isimler ise Bertolacci, Fernandes, Atilla Turan ve Bilal Başacıkoğlu oldu. 

Rizespor karşılaşmasının ardından konuşan Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, sorunlu dosyalar ve takımın borcuna ilişkin şu bilgileri paylaştı: “Kayserispor’un uzun zamandır devam eden icralık dosyaları ve ulusal lisans sorunu var. 60 dosyayı temizlettiren Allah, geri kalanını da temizlettirir. Sorunlu dosyalar içinde Bertolacci, Fernandes, Atilla Turan, Bilal Başacıkoğlu gibi isimler var. Nasıl bitmez bir Bilal Başacıkoğluymuş. Bu adam kaç liraya transfer edilmiş ve nasıl alınmış bilmiyoruz. Ödenen paralara dudak uçuklatıcı ve hala 630 Bin Euro borcumuz var. Benim gerçekten canım yanıyor. Kötü niyet aramıyorum. Futbolcularla anlaşarak göndermezseniz başınıza bela açıyor. Yönetime geldikten giden oyuncular oldu. Anlaşarak gönderdik. Anlaşma olmazsa, başınıza iş olur. 60 dosya temizlemişsiniz ve hala 17-18 dosyadan söz ediyoruz. Bunların toplam bedeli 12-13 Milyon Euro gibi bir rakam oluyor. Bu kadar iş yapmamıza rağmen gerekli gereksiz konuşmalar oluyor. Kimseye düşmanlığımız da yok. Kulüpte yanlış varsa, hesabını da sorarız.”

Haber: Mustafa Gürbüz-Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’