KAYSERİSPOR’DA BEŞİKTAŞ MESAİSİ BAŞLADI

KAYSERİSPOR’DA BEŞİKTAŞ MESAİSİ BAŞLADI

KARŞILAŞMA CUMARTESİ SAAT 20:30’DA BAŞLAYACAK

Süper Lig’in 37.haftasında HES Kablo Kayserispor-Beşiktaş’a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı antrenman ile başladı.

Süper Lig’de 37.hafta karşılaşmaları, 23-24-25 Nisan’da oynanacak. 37.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Beşiktaş’a konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı antrenman ile başladı.

7 haftadır galibiyet alamayan HES Kablo Kayserispor, Beşiktaş karşılaşmasını kazanarak alt sıralardan kurtulmak istiyor. Sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarına Gençlerbirliği maçının ardından ara vermeden başladı. Kulüp tesislerinden yapılan antrenmanda, Gençlerbirliği maçında forma giyen oyuncular yenileme antrenmanı yaptı. Diğer futbolcuları ise antrenmana düz koşu ve ısınma ile başlarken taktik ağırlıklı çift kale maç ile sonlandırdılar. Temsilcimiz, Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını Cuma gününe kadar ilimizde sürdürecek. 37.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 35 puanla 17.sırada yer alıyor. Beşiktaş ise 72 puanla zirvede yer alıyor.

Beşiktaş-HES Kablo Kayserispor karşılaşması, 24 Nisan Cumartesi günü Vodafone Park’ta oynanacak. Hem alt sıraları hem de zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşma saat 20:30’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’