Kayserispor’da ‘atan’ ‘atan’a

Kayserispor’da ‘atan’ ‘atan’a

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’un Teknik Direktörü Çağdaş Atan’ın 1-0 kaybedilen Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklama, herkesi güldürdü. 9 haftadır kazanamayan takımın teknik direktörü Çağdaş Atan,  “Fırtınalı zamanlar yaşadık, gemiyi sağ salim limana yanaştırdık” dedi. 

Süper Lig’de sezon heyecanı, 6-7 Haziran’da oynanacak olan karşılaşmalarla son bulacak. Yukatel Kayserispor, sezonu Sivasspor ile oynayacağı karşılaşma ile tamamlayacak. 37.hafta Ankaragücü’ne kaybederek galibiyet hasretini 9 haftaya çıkaran Kayserispor’da Ankara maçının ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Çağdaş Atan’ın açıklamaları herkesi güldürdü. 

Transfer tahtasının açılmaması durumunda Kayserispor’dan ayrılacak olan Teknik Direktör Çağdaş Atan, Ankaragücü maçının ardından yaptığı açıklamada, “Gemiyi sağ salim karaya yanaştırdık” demesi dikkat çekti. 9 haftadır kazanamayan özellikle de son 4 haftadır düşük performans ile oynayan sarı-kırmızılı takımın hocasından böyle bir açıklama gelmesi, taraftar ve spor kamuoyunu şaşırttı. En dikkat çekici tepki ise “Giderayak güldürdün bizi Atan” oldu. 

Sezon başında Kayserispor’a gelen Çağdaş Atan, transfer tahtasını beklese de, yeni sezon için görüşmelerini sürdürüyor. Kulislerde konuşulan iddialara göre Atan, Sivas karşılaşmasının ardından takımdan ayrılacak. 

Haber: Şevket Tekin   



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’