KAYSERİSPOR’DA 4. SAMET AYBABA DÖNEMİ

KAYSERİSPOR’DA 4. SAMET AYBABA DÖNEMİ

AYBABA, KAYSERİ’YE GELECEK VE SÖZLEŞMEYE İMZA ATACAK

HES Kablo Kayserispor teknik direktör sorununu Samet Aybaba’yı takımın başına getirerek çözdü. Başkan Yardımcısı İsa Gün deneyimli teknik adamla anlaştıklarını açıkladı. Aybaba geçen sezon 2 hafta çalıştığı Anadolu ekibinde 4. kez görev alacak.

Kayserispor teknik direktör sorununu çözdü, Samet Aybaba ile anlaştı. Sezona başladığı Bayram Kadir Bektaş ile 7. haftadaki Rize yenilgisi sonrası yollarını ayıran sarı-kırmızılılar, kupada 5-0 kazandığı Yomra ve pazar günü evinde 1-0 kaybettiği Hatayspor mücadelesine antrenör Ömer Faruk Mahir yönetiminde çıkmıştı. Başkan Yardımcısı İsa Gün, Samet Aybaba ile anlaşmaya vardıklarını sosyal medya hesabından paylaştı. Gün, ‘Kayserispor Yönetim Kurulu olarak Samet Aybaba hocamız ile anlaştık’ ifadelerini kullandı.

Ligde 7 maçta 2 galibiyet, 5 yenilgisi olan ve düşme hattında bulunan Anadolu ekibi deneyimli teknik adamla sözleşme imzalayacak. Geçen sezon da Kayserispor’da görev alan ancak 8.haftadaki Kasımpaşa (1-1) ile 9. haftadaki Yeni Malatya deplasmanı (0-4) sonrası ayrılan Aybaba'nın sarı-kırmızılı ekipteki 4. macerası olacak. Aybaba ilk olarak 1992-1993 sezonunda çalıştırdığı Kayseri’de bir yıl sonra da görev almıştı. Anadolu ekibinde 1995-1996’da da çalışan deneyimli teknik adam, 23 yıl sonra, 1999-2000’de sarı-kırmızılılara geri dönmüştü.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak