KAYSERİSPOR´DA YÜZLER GÜLÜYOR

KAYSERİSPOR´DA YÜZLER GÜLÜYOR

ÇELİK, ?İNŞALLAH DAHA ÜST SIRALARDA YER ALACAĞIZ?

Spor Toto Süper Lig´in 22.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor, Göztepe´yi 2-1 mağlup etti. Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ?İnşallah daha üst sıralarda yer alacağız´ dedi.

Spor Toto Süper Lig´de 22.hafta geride kalırken, İstikbal Mobilya Kayserispor, sahasında Göztepe´yi 2-1 mağlup etti ve çıkışı sürdürdü.

Karşılaşma sonrası kameralar karşısına geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ?İnşallah daha üst sıralarda yer alacağız´ dedi. Çelik, sözlerini şu şekilde sürdürdü:  ?Karşılaşmadan baştan sona Kayserispor üstündü. 1 kez geldiler ve tesadüfen gol attılar. Sonuçta Kayserisporumuz kazandı. Başkanımızı, teknik heyetimizi, oyuncularımızı ve desteğini esirgemeyen taraftarlarımızı tebrik ediyorum. İnşallah daha üst sıralarda yer alacağız.?

Vali Şehmus Günaydın, şöyle dedi: ?Galibiyetten dolayı Kayserisporumuzu tebrik ediyoruz. Başta başkanımız ve yönetimimiz olmak üzere teknik heyetimizi ve oyuncularımızı kutluyorum. Kayserispor olarak daha yukarılara bakacağız. Şehrin bütün unsurları bir araya gelinci bu spor da yansıyor. Birlik ve uyum sürecini sürdürdükçe, daha güzel günleri yaşacağız.?

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy ise şunları kaydetti: ?Kayserisporumuzu tebrik ediyoruz. Kayserispor gerçekten son 6-7 haftadır çok iyi oynuyor. İnşallah bunun devamı da gelir. Kapalı kale taraftarına çok teşekkür ediyorum. Kayserispor, şehir takımı ve hepimiz takıma sahip çıkmalıdır. Nice galibiyetlere diyorum.?

Haber: Şevket Tekin



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti