KAYSERİSPOR´DA YÜKSELİŞ BAŞLADI

KAYSERİSPOR´DA YÜKSELİŞ BAŞLADI

KAYSERİSPOR 1-0 AKHİSARSPOR

Spor Toto Süper Lig´in 16. haftasında Kayserispor, sahasında Akhisarspor´u konuk etti. İlk yarısı 0-0 tamamlanan karşılaşmadan Kayserispor, Gyan´ın golü ile 1-0 galip ayrılarak yükselişini sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig´in 16. haftasına Kasımpaşa galibiyetinin morali ile giren Kayserispor, sahasında konuk ettiği Akhisarspor´u da 1-0 yenerek hem moral kazandı, hem de yükselişine devam etti.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşmaya taraftarının da desteği ile başlayan Kayserispor, ilk yarının ilk 15 dakikasında Akhisar´a baskı kurdu. 17. dakikada sol kanattan Güray Vural´ın ortasında Oleksandr Kucher kafayla topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırdı. 22. dakikada sağ kanattan Deniz Türüç´ün ortasında arka direkte Mensah topu altı pasa indirdi. Ön direğe yakın bölgede Chery´nin vuruşunda top yandan dışarı çıktı. İlk yarıda gol sesi çıkmadı ve taraflar devre arasına golsüz eşitlikle girdi.

Mücadelenin ikinci yarısında ise Kayserispor daha atak oynamanın yollarını aradı. 72. dakikada sağ kanattan Josue´nin kullandığı serbest vuruşta ceza sahası içinde Serginho Mineiro´nun kafa vuruşunda top kaleci Lung´da kaldı. 76. dakikada sol kanattan gelişen atakta topla ilerleyen Silvestre Varela ceza sahası içine ortasını yaptı. Asamoah Gyan güzel bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi ve skoru 1-0 yaptı. 82. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Tiago Lopes´in pasıyla topla buluşan Bernard Mensah altı pasın yanından kaleye şutunu çekti. Kaleci Fatih Öztürk´ün uzaklaştırmaya çalıştığı top kısa düştü. Dönen topu takip eden Tiago Lopes kontrolünü yapıp kaleye şutunu gönderdi ancak kaleci Fatih Öztürk bu topu kontrol etti. 88. dakikada Silvestre Varela´nın kısa pasıyla topla buluşan Tjaronn Chery ceza sahası dışı sağ çaprazdan kaleye şutunu gönderdi ancak top kaleci Fatih Öztürk´ün kontrolünde kaldı. Son düdük ile birlikte Kayserispor taraftarı önünde 3 puan alarak galibiyete uzanan taraf oldu.

Kayserispor hafta içinde Altay ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupa maçının ardından hafta sonu ise ligde Erzurum´a konuk olacak. Deplasmanda oynanacak bu karşılaşma aynı zamanda sezonun ilk yarısının son maçı olacak.

 

Haber: Murat TURP



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak