KAYSERİSPOR´DA TRANSFER HAREKÂTI SÜRECEK

KAYSERİSPOR´DA TRANSFER HAREKÂTI SÜRECEK

SAĞLAM, YENİ TRANSFER HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´un Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yeni transferler hakkında açıklamalarda bulunurken, ?Transferlerimiz devam edecek´ dedi.

Geride kalan sezonun başında fırtınalar estiren ancak, ikinci yarıda istediğini elde edemeyen Kayserispor´da ilk olarak Teknik Direktör Sumudica ile yollar ayrılmış ve yerine Ertuğrul Sağlam getirilmişti.

Sağlam yönetiminde transfer harekatına başlayan Kayserispor yönetimi, Sağlam´ın istediği 6 oyuncuyu takıma kazandırdı. 2-3 oyuncu ile yollarını ayıracak olan sarı-kırmızılı ekip, bu oyuncuların yerine takıma yeni oyuncu kazandıracak.

Sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu Ertuğrul Sağlam, Hollanda kampının ardından açıklamalarda bulundu. Yeni transferler hakkında görüşlerini açıklayan Sağlam, şöyle dedi: ?Transferimiz devam edecek. Mensah´ı aldık, istekli geldi. Artı bir değer oluşturacak. Sakıb ve Hasan Hüseyin de çok çabuk adapte oldular. Bilal Başacıkoğlu, Feyenoord´da gerçek performansını gösteremedi. Onun potansiyelini ortaya çıkaracağız. Nasıl bir futbolcu olduğunu göstermeyi çok istiyor. Onun adına önümüzdeki sezon güzel geçer. Chery 3-4 senedir takip ettiğim hep almak istediğim bir oyuncuydu. İngiltere´yi seçmişti. O da çok istekli geldi. Benim için bu çok önemli. Gelmeyi istemeli. Burayı basamak olarak görüp, iyi performans gösterip kendini geliştirmeli ve takıma kazandırarak gitmeli. Aldığımız oyuncuların hepsinde bu var.?

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak