KAYSERİSPOR´DA TEK HEDEF 3 PUAN

KAYSERİSPOR´DA TEK HEDEF 3 PUAN

ORTAKÖYLÜOĞLU, ?MORALİMİZ YERİNDE?

 

Süper Lig´de kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantepspor´u konuk edecek olan Kayserispor´da antrenman ve hazırlıklar kulüp tesislerindeki çalışmalarla devam ediyor. Dün sabahki idmanda futbolcuların son derece moralli oldukları gözlenirken, antrenmana 3 oyuncu katılmadı.
Kayserispor´da yarın Kadir Has Stadyumu´nda oynanacak Gaziantepspor maçının hazırlıkları kulüp tesislerindeki antrenmanla devam etti. Sabah ve akşam olmak üzere çift idman gerçekleştirilirken, sakatlıkları bulunan Samba Sow, Vanderley ve Furkan Özçal idmana katılmadılar. Larrys Mabiala ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Gaziantepspor´dan 3 puan alarak yola devam edeceklerini vurgulayan Oğuz Ortaköylüoğlu, antrenmanlarda sona geldiklerini belirterek ?Teknik heyetimiz takımla olan çalışmalarını tamamladı. Artık maç saatine kadar taktiksel olarak pozisyon çalışacağız. Takımda moraller yerinde. Sahamızda galip gelip taraftarımızla yeniden coşacağız. Taraftarlarımızda bizleri bu önemli maçımızda yalnız bırakmayacaklardır. Onlarında destekleri ile sahadan galip ayrılacağımıza inanıyorum. Yarın için tek hedefimiz galibiyet. Ve bunun içinde elimizden geleni yapacağız? dedi.
Günün idmanında ise takım oyuncuları antrenmana ısınma hareketleri ve çıkış reaksiyon hareketleri ile başlayıp taktik oyunlar ile sona erdirdiler. Kayserispor´un yarın saat 13:00´de Kadir Has Stadyumu´nda konuk edeceği Gaziantepspor maçında hakem Özgür Yankaya görev alacak. Yankaya´nın yardımcıları ise Serkan Olguncan, Oğuz Terzi, Alparslan Dedeş, Mustafa İlker Coşkun ve Eser Birinci yapacak. (Spor Servisi)



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’