KAYSERİSPOR´DA ŞOK AYRILIK

KAYSERİSPOR´DA ŞOK AYRILIK

KAFKAS, İSTİFA ETTİ

 

Kayserispor´da akşam saatlerinde meydana gelen olay taraftarı şok etti. Öğlen idmanında takımın başında bulunan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, akşam saatlerinde yönetim kuruluna istifasını sundu. Tolunay Kafkas, istifa etmeden önce idmanda futbolcular ile zaman geçirirken, diğer yandan bazı açıklamalarda bulunmuştu.
Kayserispor´da sezon başında göreve gelen ve kısa süre içerisinde lige hazırlayarak, bir dizi çalışma yapan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, akşam saatlerinde kendi isteği ile kulüpten ayrıldı. Yönetim kurulu ile bir araya gelen Kafkas, kendince mazeretlerini belirterek istifasını Başkan Mamur´a verdi. Tolunay Kafkas´ın istifa kararını tüm ekibiyle birlikte aldığı ve takımı Gençlerbirliği maçına alt yapı antrenörlerinin çıkaracağı ifade edildi.
Teknik Direktör Tolunay Kafkas öğlen idmanında takımın başında yer alırken morali normaldi. Ana okul çocuklarının ziyareti ile keyiflenen Kafkas, burada basın mensuplarının sorularını da yanıtlamıştı. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde hazırlıklarını Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde sürdüren Kayserispor, Sakatlığı süren ve tedavi için ülkesinde bulunan Derley, Kayseri´ye döndü. İyileşme süreci 1 ay sürecek olan Derley´in bu sürede iyileşemediği takdirde, sezonu kapatacağı öğrenildi. Sarı-kırmızılı ekip, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını cuma günü yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve maç saatini beklemeye başlayacak.
GÜNDÜZ İDMANINDA TAKIMIN BAŞINDAYDI
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas şöyle demişti: ?Son antrenmanlarımızı yapıyoruz. Tempoyu biraz daha düşürdük. Gençlerbirliği maçına hazırlanma gayreti içerisindeyiz. Misafirlerimiz vardı, onları ağırladık. Moral ve motivasyonumuz yerinde. Takımda eksik olarak Derley var. O da gelecek. 1 ile 3 hafta arasında iyileşme süreci var. 1 ay kadar iyileşme süreci devam edebilir. İyileşmezse sezonu kapatacak. Anlayacağınız Derley´den bize iyi haber gelmedi. Oyuncular gayet iyi durumda.?
Galatasaray´ın Avrupa kupalarından men edilmesine ilişkinde konuşan Kafkas sözlerini şu şekilde tamamlamıştı: ?Kulüpler kazandığı kadar harcamalıdırlar. Ona göre bir bütçe hazırlanmalı ve borç yapmamaları gerekiyor. Sıfır borç ile devam eden kulüplerde sıkıntı olmaz. Bunun düzene girmesi için denetim gerekiyor. Bu denetimi federasyonun yapması gerekiyor. Genç oyuncu gelişimine katkı sağlamak lazım. Alt yapından çıkacak oyuncular maliyeti azaltır. Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Çocuklarımıza doğru bir zemin oluşturmazsak, ülke yitip gider.?

Öte yandan, Kayserispor- Gençlerbirliği maçı bilet fiyatları açıklandı. Cumartesi günü saat 13:30´da oynanacak karşılaşmanın biletleri Passolig tarafından satışa sunuldu. Bilet fiyatları şu şekilde; Batı Alt: 10 TL,Doğu Alt: 10 TL, Kuzey Alt: 5 TL ve Misafir: 5 TL.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti