KAYSERİSPOR´DA SAĞLAM İSTİFA ETTİ

KAYSERİSPOR´DA SAĞLAM İSTİFA ETTİ

ANLAŞMALI FESİH YAPILDI

Kayserispor´da kötü gidişat nedeniyle bir türlü ligde istediğini alamayan yönetim teknik heyetle yollarını ayırdı. Hafta sonunda kulüp tesislerine gelen Sağlam, yönetimle görüşerek karşılıklı olarak sözleşmelerini sonlandırma kararı aldılar.

Ligde Trabzonspor maçında alınan mağlubiyetin faturası teknik heyete kesildi. Kayserispor´da yönetim kurulu yaptığı toplantı sonrası Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´la yollarını ayırdı. Sarı-kırmızılılarda yeni teknik direktör arayışı başladı.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile uzun süren bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi. Bedir, "Yaptığımız görüşme sonrası teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam ile yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Karşılıklı olarak sözleşmemizi noktaladık.  Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla yeni bir teknik direktör konusundaki görüşmelerimizi başlattık´´ dedi.

Kayserispor - Trabzonspor maçı sonrası orta hakem Mustafa Öğretmenoğlu tarafından karşılaşma bitiminde ihraç edilen Ertuğrul Sağlam´a konu ile ilgili soru sorulamamış, Kay Grup mikrofonları teknik adamla ilgili Başkan Bedir´e bir soru yöneltmiş ve durumun gerginliği o soruya verilen cevapla ortaya çıkmıştı.

Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı