Kayserispor´da Rota Dielna

Kayserispor´da Rota Dielna

Sarı-Kırmızılı Ekip, Savunmayı Güçlendirecek ...

Teknik direktörlüğe Marius Sumudica´yı getiren ve peş peşe transferlere imza atan Kayserispor için Romanya´dan flaş iddialar geldi. Ajansspor´da yer alan habere göre rotada Dielna var.
Rumen basınında yer alan habere göre; Kayserispor, Sumudica´nın eski takımı Astra´da forma giyen 33 yaşındaki savunma oyuncusu Cristian Sapunaru´nun transferinde anlaşma sağlayamadı. Sapunaru´nun Kayserispor ile anlaşmaya vardığı ancak kulüpler arasında anlaşma sağlanamadığı belirtildi. Astra´nın tecrübeli futbolcu için 500 Bin Avro istediği ancak sarı-kırmızılıların Sapunaru´nun yaşını da göz önüne alarak bu rakamı vermek istemediği vurgulandı.
Görüşmelerin askıya alınmasının ardından Kayserispor´un rotasını bir diğer savunma oyuncusu Claude Dielna´ya çevirdiği ifade edildi. Geçen sezon Dinamo Bükreş´te kiralık olarak forma giyen ve Sheffield Wednesday´deki sözleşmesi sona eren 29 yaşındaki Fransız oyuncu ile ilerleyen günlerde görüşecek olan Kayserispor´un anlaşma sağlamasının beklendiği dile getirildi. Dinamo Bükreş´te kalmak için aylık 25 Bin Avro isteyen Dielna´ya daha çok para önerecek olan Kayserispor´un bu transferi sonuçlandıracağı kaydedildi.

Haber: Murat TURP



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak