KAYSERİSPOR´DA MORALLER BOZUK

KAYSERİSPOR´DA MORALLER BOZUK

SARI-KIRMIZILI EKİP, TRABZON´A HAZIRLANIYOR

Spor Toto Süper Lig´in 21.haftasında deplasmanda Trabzonspor´a konuk olacak olan Kayserispor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Ligin 20.haftasında sahasında Mersin İdmanyurdu´nu konuk eden ve 1-0 mağlup olan Kayserispor, 21.haftada deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde, Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Antrenmanın ilk bölümünde, futbolcular düz koşu ve ısınma hareketleri yaptı. İkinci bölümde ise 2 gruba ayrılan futbolcular, 5´e 2 top kapma çalışması ile şut çalışması yaptı. Antrenmanda, futbolcuların alınan Mersin mağlubiyeti nedeniyle bir hayli moralsiz oldukları gözlendi.
Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kulüp Futbol Şube Sorumlu Ahmet Yıldız şöyle dedi: ?Kupa maçları nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirdik ancak kart cezaları ve sakatlıklar, Mersin maçına eksik çıkmamıza neden oldu. Sonuç olarak da Mersin İdmanyurdu´na 1-0 mağlup olduk. Şimdi önümüzde Trabzonspor maçı var. Bu maçın hazırlıklarına başladık. Şuan için teknik heyetimiz ve futbolcularımız çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Maçı oynayacağımız pazartesi gününe hazır hale geleceğiz. Bu süreçte galibiyete çok ihtiyacımız var. Trabzonspor´u yenerek çıkışa geçeceğiz. Bizim yönetim kurulu olarak takımımıza güvenimiz tamdır.? (SPOR SERVİSİ)



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı