KAYSERİSPOR´DA KOMBİNELERE BÜYÜK İLGİ

KAYSERİSPOR´DA KOMBİNELERE BÜYÜK İLGİ

STANDLARIN ÖNÜNDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU .

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´un yeni yönetiminin satışa çıkarttığı kombineler, vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.
Kayserispor´un yeni yönetimi hız kesmeden çalışmalarını sürdürüyor. Bilindiği üzere Kayserispor, resmi internet sitesi üzerinden Fenerbahçe maçı biletleri ve kombine biletlerin satışa çıktığının duyurusunu yapmıştı.
Fenerbahçe biletleri ve kombinelerin satışa çıktığını duyan Kayserili sporseverler, Cumhuriyet Meydanı´nda kurulan standlara deyim yerindeyse hücum etti. Satışlara ilişkin Kayserispor resmi internet sitesi üzerinden yeni bir açıklama yapıldı. Açıklamada şu görüşlere yer verildi; ?Daha önce açıkladığımız üzere; Kayserili hemşerilerimiz ile onların ortak değeri olan Kayserisporumuzu buluşturmak ve uzun süredir aralarında oluşan mesafeyi ortadan kaldırmak maksadıyla 2016 ? 2017 sezonu ikinci yarısı için düzenlediğimiz kombine bilet kampanyası taraftarlarımızdan büyük ilgi görmüş, Passolig satış ve Bilet Dolum Merkezi´nin kent meydanına taşınması da taraftarlarımızın ilgisini daha da artırmıştır. Değerli hemşehrilerimizin bu desteği artarak devam ettikçe, yönetim, teknik heyet ve futbolcular olarak bizler de elimizden geleni yapacak ve sonunda ligi arzuladığımız yerde bitireceğiz. Buna yürekten inanıyoruz.?

haber: Şevket TEKİN



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’