KAYSERİSPOR´DA, KASIMPAŞA MESAİSİ SÜRÜYOR

KAYSERİSPOR´DA, KASIMPAŞA MESAİSİ SÜRÜYOR

KAFKAS, ?MİLLİ ARAYI İYİ DEĞERLENDİRECEĞİZ?

   Spor Toto Süper Lig´in 12.haftasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Kayserispor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesi konuşan Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ?Milli arayı iyi değerlendireceğiz. Kasımpaşa´yı evimizde yenerek, kendi sahamızda galibiyetle tanışacağız? dedi.
   Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Kayserispor, 11.haftada Antalyaspor ile karşılaşmış ve 1-1 berabere kalmıştı. Bu maçın ardından 1 gün ara veren sarı-kırmızılılar, 12.haftada oynayacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde, Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde gerçekleştirilen antrenman 1,5 sürdü. İlk bölümü salonda yapılan ve dayanıklılık çalışılan antrenmanın ikinci bölümde ise, pas ve şut çalışması yapıldı. Antrenman boyuncu oyuncuların neşeli ve hırslı olmaları dikkatlerden kaçmadı.
Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Tolunay Kafkas şunları söyledi: ?Antalyaspor maçında, iyi oynadık. Kazanmak için elimizden geleni yaptık. Ancak gol yollarındaki beceriksizliğimiz, bu maçta da devam etti. Bu konuda çalışmalar yapsak da, olmuyor. Önümüzde bir milli ara var. Bu arayı iyi değerlendirip, gol yollarındaki sıkıntımızı çözmeye çalışacağız. Milli aranın ardından Kasımpaşa ile sahamızda karşılaşacağız. Sahamızda kazanamama gibi bir sıkıntımız var. Kasımpaşa maçı ile bunu da aşacağımıza inanıyorum. Taraftarlarımız evimizde oynadığımız maçlarda bizleri yalnız bırakmasın onlar bizleri destekledikçe, güçlü oluyoruz.? (SPOR SERVİSİ)



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı